Dagens programI dag 10-20

Pels og varme i fokus i uge 7

11. februar 2019

Pels og varme i fokus i uge 7

I anledning af vinterferien i uge 7 holder GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA åbent fra mandag til fredag. Hele ugen sætter parken fokus på pels og skind – og på hvordan dyrene holder varmen i vinterkulden.


Oddersalen i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA er velbesøgt på den første åbningsdag i vinterferien.
Masser af gæster lægger vejen forbi for at se udstillingen med pels og lære mere om, hvordan dyrene holder varmen.

- I de kolde måneder anlægger mange dyr en flot, varm vinterpels. Deres udvikling og skifte mellem sommer og vinter er et rigtig spændende emne, og det falder jo godt i tråd med vinterferien og vinterkulden. Derfor sætter vi i år fokus på dyrenes tilpasning til kulde, og hvordan de klarer sig, når temperaturen falder, siger formidler i parken, Katrine Elkjær og tilføjer:

- Og vores gæster synes, det er spændende. Mange stiller spørgsmål og mærker på de flotte skind, vi har liggende i udstillingen.

Populære aktiviteter
Udover at lære om pels og om hvordan dyr kan holde varmen, kan parkens gæster selv give sig i kast med forskellige aktiviteter.
Især muligheden for at lave håndledsvarmere er populært.

- Der er godt fyldt ved bordet hele tiden, så rigtig mange tager hjem i dag med en håndledsvarmer af kaninskind.  Selvom den ikke fylder så meget, så kan den faktisk godt hjælpe en til at holde varmen, forklarer Katrine Elkjær.

Udstillingen med skind er åben hele ugen, så der er god mulighed for at komme forbi og lære mere om, hvordan man kan holde varmen, når det er koldt.

 

 


 
 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.