Dagens programI dag 10-20

Ny kamelunge har fået navn

10. maj 2019

Ny kamelunge har fået navn

Det var op til brugere af facebook at komme med forslag til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs nye kamelkalv. Og den faste dyrepasser valgte så det endelige navn ud fra de mange forslag.


Over 6.600 kom med navneforslag til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs nye kamel, da parken opfordrede til det via en konkurrence på parkens facebookside. Og svarene spændte bredt med forslag som:

Henrik – fordi lidt royal har man lov til at være.
Hans – som min gamle klasselærer.
Helmig – efter en af de bedste sangere i landet.
Hjalte – ligesom min søn.
Hodor – den trofaste ven, nu når Game of Thrones kører den sidste sæson.
Hugo – efter Victor Hugo.
Harald – en ægte vikingekamel.
Hamlet – fordi han er vel en prins.

Et drengenavn med H
Eneste krav til navnet var, at det skulle være et drengenavn, fordi den nye kamel er en han. Og derudover skulle navnet begynde med H, fordi hans mor hedder Heidi, og i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA er der tradition for, at kamelunger får navne med forbogstaver ligesom deres mor, fordi det gør det lettere at huske afstamning.

Det er forskelligt, hvordan kameler navngives i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Nogle gange gør dyrepasserne eller andet personale det, andre gange lægges opgaven ud til gæster, og børn fra den lokale børnehave og skole har også fået lov til at stå for opgaven.

- Det er sjovt at gøre det på lidt forskellige måder, og jeg er glad for, at der har været så stor interesse for at give vores lille nye kamel et navn. Der kom rigtig mange gode bud, og vi siger mange tak for dem. Vi har valgt at gå med navnet ”Hannibal”, siger kamelernes faste dyrepasser Francois Lemonnier.

Udover Hannibal er der i år født to andre kamelkalve i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA; to hunner som hedder Ramona og Julle.

 

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.