Dagens programI dag 10-20

Igen nomineret som Nordens Bedste Dyrepark og Bedste Familieattraktion

1. februar 2019

Igen nomineret som Nordens Bedste Dyrepark og Bedste Familieattraktion

Den svenske rejsehjemmeside barnsemester.se har endnu engang nomineret GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i konkurrencen om at blive kåret som ”Nordens Bedste Dyrepark” og ”Danmarks Bedste Familieattraktion”.  


Endnu engang er GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA med i opløbet, når brugerne af det svenske rejsesite barnsemester.se kårer de bedste attraktioner i Norden i konkurrencen Store Barnsemester Priset 2019.
Sidste år løb GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA med førstepladsen i kategorien Nordens bedste dyrepark, mens det blev til en andenplads i 2017 og en tredjeplads i 2016.
Igen i år er parken nomineret i kategorierne ”Nordens Bedste Dyrepark” og ”Danmarks Bedste Familieattraktion”.

Det er brugerne af hjemmesiden, der via en afstemning afgør, hvem der skal vinde.
Udover GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA er også København Zoo og Knuthenborg Safaripark med i opløbet om at blive kåret som den bedste zoo. Derudover er der flere svenske, norske og finske zoologiske haver med på listen.

Blandt de nominerede i kategorien Danmarks bedste familieattraktion finder man blandt andet LEGOLAND, Djurs Sommerland og flere zoologiske haver – og altså og GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.

Afstemningen er sat i gang, og man kan stemme til og med mandag den 11. marts. Derefter offentliggør barnsemester.se vinderne af afstemningen.
Man kan deltage i afstemningen om "Nordens Bedste Dyrepark" her og "Danmarks Bedste Familieattraktion" her.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.