Dagens programI dag 10-20

Høstmarked i september

7. september 2021

Høstmarked i september

Gæster i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA kan glæde sig til lækre smagsprøver, gode fif om madlavning med danske råvarer og sjove aktiviteter for børn, når parken slår portene op for efterårets traditionsrige Høstmarked lørdag den 25. og 26. september 2021. 


Den sidste weekend i september bliver en del af området P2 i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA omdannet til et høstmarked. Her kan gæster gå på opdagelse mellem boder med lokale råvarer og lækre smagsprøver. 
Ved høstmarkedet kan gæster blandt andre møde en kok og en jæger, som byder på lækre smagsprøver og gerne deler ud af tips og tricks til at finde ingredienser i den danske natur.  
Også for børnene bliver der mulighed for underholdning, fordi de kan give sig i kast med at presse æbler til saft, kværne korn til mel, prøve at malke eller lege på halmlabyrinten. 
Det hele krydres med musik leveret af Jelling Spillemandslaug, og begge dage vil der være konkurrencer, hvor gæster får chancen for at vinde årskort til parken. 

- Vi har holdt høstmarked gennem nogle år, så det er blevet lidt af en tradition her over efteråret. Det plejer at være en rigtig god weekend med masser af stemning og inspiration til, hvilke råvarer vi har herhjemme i den danske natur, og hvordan man kan bruge dem hjemme i eget køkken, siger biolog og formidler Lasse Stærdal Simonsen og tilføjer:

- Udover at være nogle hyggelige dage for vores gæster giver dette høstmarked os mulighed for at formidle om, at man kan få mere bæredygtighed ind i sin dagligdag og passe bedre på naturen ved for eksempel at vælge danske æbler i supermarkedet, frem for de æbler, der er fragtet halvvejs rundt om kloden og har kostet mere i det globale CO2-regnskab. Så vi satser på en sjov weekend med mulighed for at lære nyt.


Program lørdag den 25. og søndag den 26. september
11.00 - 16.00 Markedspladsen er åben

11.00 - 16.00 Pres æblesaft og kværn dit eget mel

11.00 - 15.30 Deltag i dagens konkurrence

11.00 - 16.00 Jelling Spillemandslaug spiller koncerter i løbet af dagen

11.00 - 16.00 Leg i halmlabyrinten

11.00 - 16.00 Smag på naturen med kok Jesper Davidsen

11.00 - 16.00 Smag røgede specialiteter ved jæger Lars Graulund Hansen

Alle aktiviteter foregår foran spisestedet Baobab ved området P2.
Programmet er med forbehold for ændringer.

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.