Dagens programI dag 10-20

Gæsten og Hesten på visit

30. juli 2020

Gæsten og Hesten på visit

Komikeren Melvin Kakooza og livsstilseksperten Christine Feldthaus fulgte igennem en uge arbejdet i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, hvor de gav medarbejderne en hånd med. På lørdag kan resultatet ses på DR2.


GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs direktør Richard Østerballe satte makkerparret Melvin Kakooza og Christine Feldthaus i gang allerede ved deres ankomst. Og så kom de ellers rundt i parken.
De skulle skovle lort, fodre dyr, hjælpe dyrlægen, formidle og undervise og meget andet i løbet af ugen.
Indimellem kunne de høre om, hvilket arbejde der er i at holde en dyrepark, og hvordan GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA arbejder med at formidle, hjælpe forskning på vej samt bevare og beskytte truede arter.  

Anstrengelserne bliver til tv-programmet Gæsten og Hesten, som kører på anden sæson hos DR. Det handler denne gang om, at makkerparret tager rundt i Danmark for at give en hånd med efter COVID-19 nedlukningen. Og i modsætning til sæson 1, hvor de skiftes til at være gæst og hest, er begge værter i denne sæson mere arbejdsheste. I hvert fald i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.
 
Programmet fra parken er det sidste i rækken i denne sæson. De første programmer bød blandt andet på besøg i Nordjylland med visit i badebyen Løkken og hos Ørnereservatet. Og en tur til Sønderjylland hvor blandt andet Gram Slot fik besøg.

Programmet fra GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA kan ses på lørdag den 1. august kl. 20.00 på DR2. Det kan også ses på dr.dk.    

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.