Dagens programI dag lukket

Høstmarked

26. og 27. september 2020
Gå på opdagelse på høstmarkedet og nyd de lækre smagsprøver.


Høstmarked

Lørdag den 26. til søndag den 27. september sætter GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA fokus på Danmarks spiselige natur. Du kan få gode fif til, hvilke lækre sager fra naturen du kan bruge i madlavningen, og du kan møde lokale producenter og se deres produkter ved det store høstmarked.

 

 

Det er vigtigt at handle lokalt

De fleste danskere tyr til supermarkedet, når der skal ”jages og samles” i dag. De varer, vi finder i supermarkederne, kommer fra hele verden, og nogle gange sejles eller flyves de langt for at nå Danmark. Det udleder masser af CO2, der presser den globale opvarmning. For at skåne miljøet kan det derfor være en god ide at handle lokalt. Hvorfor vælge æbler sejlet fra New Zealand, hvis der ligger danske æbler lige ved siden af?

 

Smag på naturen i Danmark

Dengang istidsjægerne først kom til Danmark, var de hovedsaglig jægere og samlere. De brugte den danske natur til at skaffe både kød, frugt og grønt. Som tiden er gået har mange moderne danskere glemt, at vi i Danmark har en fantastisk natur, hvor man kan finde masser af mad, hvis man ved, hvor man skal lede.

 

 

Program

Opdateres snarest


 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.