INFORMATION OM COVID-19 - LÆS MERE

Dagens programI dag lukket
Events

Events

Glæd dig til mange spændende aktiviteter i GIVSKUD ZOO

I 2021 kan du glæde dig til: 

24. og 25. april   Hunde i zoo 
Lær mere om menneskets bedste ven og hør om hvordan hunde kan hjælpe med at løse mange opgaver. Du kan også møde specialisterne, der arbejder med hunde til daglig. 

 
15. og 16. maj   Vilde vandhuller  
Tag med på opdagelse i parkens fredede mose og gå på opdagelse mellem sivene. Oplev det dyre- og planteliv, der trives der og kig på smådyr under lup.  

19. og 20. juni   Dinosaurernes Verden  
Tag med på tidsrejse mange millioner år tilbage i tiden og kom tæt på de giganter, der herskede på jorden dengang - dinosaurerne. Oplev de fascinerende langhalse og frygtindgydende kødædere. 

19. og 20. juni   Dino Camp - sov med dinosaurerne   
Slå teltet op midt i dinosaurparken og overnat blandt langhalse, kødædere og flyveøgler - hvis du tør. 

14. og 15. august  Afrikadage og Utamaduni Dance Troupe   
Oplev de farverige, forrygende, festlige shows med Utamaduni Dance Troupe og lær meget mere om afrikansk kultur og natur ved afrikadagene i parken. 

28. og 29. august  Sammen redder vi verden   
Jorden er under hårdt pres. Både mennesker, dyr og natur lider - så for at sætte kurs mod en mere bæredygtig verden har FN lanceret 17 verdensmål, der skal hjælpe med at vende udviklingen. Vi sætter fokus på målene.  

25. og 26. september   Høstmarked: Spis din lokale natur    
Gå på opdagelse på høstmarkedet med boder med lokale producenter - og få gode tips og tricks til brug af lækre råvarer fra den danske natur i din egen madlavning.     

16. til 24. oktober  Nattens jægere i efterårsferien   
Kom tæt på de dyr, der jager om natten i ly af mørket. Og som altid vil parken være pyntet i bedste uhyggelige hyggelige halloween-stil med masser af græskar og edderkopper. 

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.