GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA opstiller flere inkluderende legeredskaber til børn med funktionsnedsættelse
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA har fået fondsstøtte og udvider nu tilbuddet på legepladsen til børn med funktionsnedsættelse, så børnene fremover får flere udfoldelsesmuligheder.
Læs mere
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA skyder sæson 2021 i gang
Lørdag den 27. marts slår GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA portene op til sæson 2021. Det bliver en sæson med et væld af nyheder i parken - og også en sæson, der fra begyndelsen bliver påvirket af COVID-19. 
Læs mere
Første gang nogensinde i Danmark:Brillebjørneunge født i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA huser det vigtigste brillebjørne-avlspar i Europa. Og nu har parret Nazca og Raymi fået en unge. Det er første gang nogensinde, at der fødes en unge af den truede art i Danmark. Ungen og moren kan opleves via webcam på parkens hjemmeside.   
Læs mere
Den mest specielle sæson nogensinde i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA
Trods en utrolig svær opstart med nedlukning i to måneder over foråret og et massivt tab af udenlandske gæster er GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA kommet igennem sæson 2020 med et flot resultat. 
Læs mere
Knogleskør efterårsferie i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA
I efterårsferien rasler knoglerne i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, når parken sætter fokus på skeletter og kranier. Gæster kan blandt andet opleve kæmpestore knogler fra en hval.
Læs mere
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA holder høstmarked
Når GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA slår portene op til høstmarked, er der lagt op til god stemning og hygge; gæster kan bevæge sig mellem boderne, nyde lækre smagsprøver, købe spændende varer fra lokale producenter, og børnene kan give sig i kast med sjove aktiviteter.
Læs mere