Sæson 2018 i GIVSKUD ZOO skydes i gang med åbning af udstillingen "Tilbage til istiden"
Iført rensdyrskind og bevæbnet med bue og pil vil GIVSKUD ZOOs direktør Richard Østerballe sammen med Naturhistorisk Museums direktør Bo Skaarup skyde åbningen af den nye store istidsudstilling i gang - bogstavelig talt.
Læs mere
Danhostel Givskud Zoo fejrer 25 års jubilæum
Det er 25 år siden, at vandrerhjemmet slog dørene op i Givskud. Jubilæet bliver markeret med en reception fredag den 2. marts, hvor alle er velkomne til at lægge vejen forbi. 
Læs mere
Gorillaunge er født i GIVSKUD ZOO
GIVSKUD ZOO er det eneste sted i Danmark, hvor man kan opleve gorillaer. Og nu er der kommet en ny til flokken. Hungorillaen Chuma har nemlig fået en lille unge - en han. 
Læs mere
Besøg GIVSKUD ZOO i vinterferien
Når GIVSKUD ZOO slår portene op i vinterferien uge 7 bliver det med ekstra mange aktiviteter, og der bliver adgang for gæster på et større område end ved tidligere vinterferiearrangementer.Så der bliver god mulighed for at opleve masser af dyr og se dem i deres flotte vinterpels.  
Læs mere
GIVSKUD ZOO runder 2017 med flotte besøgstal - og gør klar til til årets nyhed 2018
GIVSKUD ZOO afslutter sæson 2017 med et af de bedste besøgstal nogensinde. Og sæson 2018 står for døren med en stor nyhed; her rykker istiden ind i parken, og gæster vil blandt andet kunne opleve modeller af mammutter, sabelkatte og andre forhistoriske dyr i naturlig størrelse.  
Læs mere
GIVSKUD ZOO fyldes med skeletter i efterårsferien
Oplev de enorme knogler og kranier fra elefanter og giraffer, prøv at pusle et menneskeskelet sammen og se eksotiske skeletter fra alverdens dyr i efterårsferien i GIVSKUD ZOO
Læs mere