Over 400.000 gæster besøgte GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA i jubilæumssæsonen
I 2019 rundede GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA 50 år, og parken fik det højeste besøgstal i næsten 20 år. Over 400.000 gæster har lagt vejen forbi parken i løbet af året, hvilket er næstbedste besøgstal i parkens historie. 
Læs mere
Efterårsferien bliver mystisk og mytisk i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA
Varulve, Big Foot, Loch Ness, Chupacabra. Der findes masser af myter om mystiske dyr, som ingen rigtig har set - eller har de? For mange myter om mystiske dyr udspringer typisk af beretninger fra mennesker. I efterårsferien i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA går vi tæt på myterne og de mystiske væsener. 
Læs mere
"Løv" ved løverne til aftenløb i efterårsferien
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA giver gæster en mulighed for at starte efterårsferien ud med et helt unikt løb. Parken inviterer til aftenløb i zoo lørdag den 12. oktober, hvor deltagerne blandt andet skal løbe gennem løveanlægget, mens mørket falder på. 
Læs mere
Safari Fodbold Cup rundes af i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA
Traditionen tro gæstes GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA af masser af unge fodboldspillere og deres familier, når DBU Jylland Region 3 holder Safari Fodbold Cup. 
Læs mere
Event i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA: Spis naturen
Få lækre smagsprøver og gode fif  til madlavningen, gå på opdagelse på det store høstmarked, oplev spillemænd og folkedansere, hør spændende oplæg og deltag i konkurrencer med fine præmier, når GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA inviterer til temadagene "Spis naturen" i september.      
Læs mere
Event: PlastikPlaneten i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA
Menneskers massive forbrug og udledning af plastik udgør et kæmpe problem for naturen. I weekenden den 24. og 25. august 2019 stiller vi skarpt på emnet og ser på løsningsmuligheder, der kan give naturen en hjælpende hånd. 
Læs mere