GIVSKUD ZOO får brillebjørne til sit 50 års jubilæum
GIVSKUD ZOO har netop rundet sæson 2018 af med rigtig flotte besøgstal.I 2019 fejrer parken 50 års jubilæum og vil i den sæson præsentere Europas største anlæg til brillebjørne som årets nyhed. 
Læs mere
GIVSKUD ZOO hjælper forsvunden fransk hund hjem
En fransk familie, der for halvanden måned siden, mistede deres cocker spaniel under en ferie i Billund, har nu fået deres hund tilbage takket være lokale frivilliges ihærdige indsats og hjælp fra GIVSKUD ZOOs dyrlæge og direktør.
Læs mere
Giftig efterårsferie i GIVSKUD ZOO
Efterårsferien i GIVSKUD ZOO står i giftens tegn. Vi sætter fokus på alverdens giftige dyrearter - både dem der lever i Danmark og de mere eksotiske. 
Læs mere
Event i GIVSKUD ZOO: "Spis naturen"  
Overalt i naturen er der spiselige ting, og i første weekend i september kan gæster i GIVSKUD ZOO få  gratis smagsprøver og gode fif til, hvilke dele af naturen man kan bruge i madlavningen. 
Læs mere
Kom tæt på insekternes verden i GIVSKUD ZOO
Det kribler, krabler og summer i GIVSKUD ZOO, når vi sætter fokus på insekter i weekenden den 18. og 19. august. Smag på de små dyr, kom på tur i mosen, byg et insekthotel, se på insekter under lup og deltag i sjove konkurrencer.  
Læs mere
Masser af sjov til SommerXtra i GIVSKUD ZOO
SommerXtra byder på xtra mange sjove aktiviter i GIVSKUD ZOO. Der er lagt flere fodringer i dagsprogrammet, der er mulighed for at tage med på morgenture og vække dyr i staldene, og man kan overnatte ved savannen og vågne op til løvebrøl og ulvehyl.
Læs mere