Event i GIVSKUD ZOO: "Spis naturen"  
Overalt i naturen er der spiselige ting, og i første weekend i september kan gæster i GIVSKUD ZOO få  gratis smagsprøver og gode fif til, hvilke dele af naturen man kan bruge i madlavningen. 
Læs mere
Kom tæt på insekternes verden i GIVSKUD ZOO
Det kribler, krabler og summer i GIVSKUD ZOO, når vi sætter fokus på insekter i weekenden den 18. og 19. august. Smag på de små dyr, kom på tur i mosen, byg et insekthotel, se på insekter under lup og deltag i sjove konkurrencer.  
Læs mere
Masser af sjov til SommerXtra i GIVSKUD ZOO
SommerXtra byder på xtra mange sjove aktiviter i GIVSKUD ZOO. Der er lagt flere fodringer i dagsprogrammet, der er mulighed for at tage med på morgenture og vække dyr i staldene, og man kan overnatte ved savannen og vågne op til løvebrøl og ulvehyl.
Læs mere
Sov med dinosaurerne i GIVSKUD ZOO
GIVSKUD ZOO tilbyder nu gæster den unikke mulighed at sove lige midt i den store dinosaurpark - lige under flyveøglen Pterodactylus, ved siden af den kødædende rovdinosaur Torvosaurus eller ved en anden af fortidens giganter. Det sker på Dino Camp 2018, som finder sted lørdag den 16. juni til søndag den 17. juni. 
Læs mere
Maraton og familieløb i GIVSKUD ZOO
Søndag den 3. juni 2018 bliver det muligt at opleve GIVSKUD ZOO på en helt ny måde, når parken i samarbejde med Marathondanmark byder velkommen til maraton og familieløb. Løberuten slanger sig gennem parken - forbi dinosaurparken og savannen med næsehorn.
Læs mere
GIVSKUD ZOO har fået endnu en gorillaunge
Flokken af gorillaer i GIVSKUD ZOO er for anden gang i år blevet udvidet med en lille ny. Den erfarne mor Minnie har fået en unge - en lille han. Og han har et helt særligt kendetegn, nemlig hvide fingre.
Læs mere