Event i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA: Vilde vandhuller
Tag familien med på opdagelse i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs fredede moseområde og se, hvad der gemmer sig af liv mellem sivene ved eventen Vilde vandhuller i weekenden lørdag den 21. og søndag den 22. maj 2022. 
Læs mere
Event i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA: Hunde i zoo
Oplev en actionfyldt event med fokus på menneskets bedste ven - hunden - i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA i weekenden den 23. til 24. april. Hunde kan bruges til masser af opgaver for eksempel hos kriminalforsorgen og politiet, i lufthavne eller de kan være redningshunde. Mød nogle af de dygtige hunde og deres førere, og se dem i aktion ved eventen Hunde i zoo.
Læs mere
Ny art er rykket ind i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA har som den eneste dyrepark i Danmark fået arten hvidhalet hjort.
Læs mere
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA åbner Europas største pingvinanlæg
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA slår portene op til sæson 2022 lørdag den 2. april. Og denne dag bliver årets store nyhed indviet, nemlig parkens nye anlæg til humboldtpingviner. Det er Europas største pingvinanlæg og kan rumme op til 200 pingviner.
Læs mere
Besøg GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA i vinterferien
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs gæster kan opleve dyr i flot vinterpels, når parken slår portene op til en hyggelig vinterferie fra lørdag den 12. til og med søndag den 20. februar 2022.
Læs mere
To kuld løveunger er født i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA
Denne vinter er der i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA født syv løveunger fordelt på to kuld - et med to unger og et med fem unger. 
Læs mere