Event: Høstmarked i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA
Gæster i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA kan glæde sig til lækre smagsprøver, gode fif om madlavning med danske råvarer og sjove aktiviteter for børn, når parken slår portene op for efterårets traditionsrige Høstmarked lørdag den 25. og 26. september 2021. 
Læs mere
Event: Sammen redder vi verden
Gennem leg og sjove aktiviteter kan gæster i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA lære mere om FN's 17 verdensmål og om at passe på planeten ved eventen Sammen redder vi verden i slutningen august. 
Læs mere
Event i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA:Oplev Utamaduni Dance Troupe
Den 14. og 15. august fyldes GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA med afrikanske rytmer og energisk stemning, når gruppen Utamaduni Dance Troupe byder på et farverigt show. 
Læs mere
Nu kan du møde pingviner i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA
Byggeriet af GIVSKUD ZOO - ZOTOOPIAs nye store pingvinanlæg er blevet forsinket, så parken åbner nu et midlertidigt anlæg. Dermed kan gæster alligevel møde de nye humboldtpingviner hen over sommeren. 
Læs mere
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA indfører Solsikkesnoren
Som den første danske dyrepark og zoologiske have indfører GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA Solsikkesnoren. Det er et internationalt symbol på usynlige handicap, og fra 1. juli 2021 skal nøglesnoren hjælpe gæster med usynlige handicap og lidelser til at få en endnu bedre oplevelse i parken. 
Læs mere
Danmarks første brillebjørneunge skal navngives
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs brillebjørneunge er en lille han, og det er nu muligt at opleve ungen ude i parkens store bjørneanlæg. Nu, hvor kønnet er kendt, kan ungen få et navn.
Læs mere