Masser af sjov til SommerXtra i GIVSKUD ZOO
Sommeren igennem kan I opleve masser af aktiviteter i GIVSKUD ZOO. Vi har udvidet fodringsprogrammet, så I kan for eksempel være med, når vi fodrer vores dinosaur Lille-T.  
Læs mere
Sov med dinosaurerne i GIVSKUD ZOO
Overnat under flyveøglen eller ved den kødædende torvosaurus. Hvis I tør! Grib den unikke chance for at være med på Dino Camp 2018, hvor I overnatter lige midt i den store dinosaurpark. Programmet byder på mange sjove aktiviteter for hele familien. 
Læs mere
Få årskort til GIVSKUD ZOO- direkte på din smartphone
Som noget helt nyt kan du nu få digitalt årskort til GIVSKUD ZOO i en app på din smartphone.  Alle familiens kort kan samles i samme app, og kortene kan deles mellem flere smartphones. App'en kan også benyttes via tablet.
Læs mere
Event i GIVSKUD ZOO: Lav plads til naturen
Vidste du, at du med en gammel tekande og lidt musselort kan hjælpe bierne, som er så vigtige for naturen?  Eller at vores pæne parcelhushaver ikke er gode for insekter? Det er ikke mange steder i Danmark, at naturen får lov til at være "vild", og hvor dyr og planter kan brede sig. For at sætte fokus på dette problem - og for at give input til, hvordan man selv kan hjælpe naturen, inviterer GIVSKUD ZOO til eventen Lav plads til naturen i pinseweekenden fra den 19. til den 21. maj 2018. Find event-programmet her
Læs mere
Event: Vilde vandhuller - kom tæt på det mylrende liv
Det er ikke lige til at få øje på, hvis man bare går forbi et vandhul. Men hvis man stopper op og kigger godt efter, kan man se, at det vrimler med liv i og omkring vandet. Og i Store Bededagsferien fra fredag den 27. til søndag den 29. april får gæster i GIVSKUD ZOO chancen for at tage med på ekspedition i parkens fredede moseområde, opleve fascinerende dyr og deltage i konkurrencer.Læs mere i event-programmet
Læs mere
Event: Kom Tilbage til istiden i GIVSKUD ZOO
Oplev fodringer af vores nye rensdyr, mød en ægte flinthugger, skyd med bue og pil og lav smykker af rensdyrtakker og skind. Vi skal også rundt og møde de fascinerende istidsdyr og høre om deres liv.
Læs mere