Sæson 2018 skydes i gang med åbning af udstillingen "Tilbage til istiden"
Vi arbejder på højtryk for at gøre klar til åbningen af parken lørdag den 24. marts 2018. Samme dag indvies udstillingen "Tilbage til istiden", som er etableret med støtte fra Nordea-fonden. Du kan opleve, hvordan mennesker levede i den kolde tidsalder, se modeller af fortidsdyr i naturlig størrelse for eksempel mammutter og uldhårsnæsehorn, og i istidslejren kan du lave smykker af rensdyrgevir. Læs om udstillingen
Læs mere
Fortæl os din mening og vind årskort
Besøgte du GIVSKUD ZOO i vinterferien?Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om vinterferieaktiviteterne i parken, så vi kan blive endnu bedre. Deltag i undersøgelsen ved at svare på spørgeskemaet som du finder nedenfor. Så deltager du samtidig i konkurrencen om 2 x 2 årskort til GIVSKUD ZOO. Frist for at svare på spørgeskemaet er tirsdag den 27. februar 2018.  Vinderne får direkte besked. På forhånd tak for hjælpen.  
Læs mere
GIVSKUD ZOO har fået en gorillaunge
GIVSKUD ZOO er det eneste sted i Danmark, hvor man kan opleve gorillaer. Og nu er der kommet en ny til flokken. Hungorillaen Chuma har fået en lille unge - en han. Læs mere her.
Læs mere
Besøg GIVSKUD ZOO i vinterferien - og spar 25 % på årskort
Hvis du besøger GIVSKUD ZOO i vinterferien, kan du opgradere din billet til et årskort og dermed spare 25 procent på årskortets samlede normalpris. Nuværende årskortholdere kan forny deres kort, når de besøger parken i vinterferien - og også spare 25 procent på det nye kort. Rabatten på årskort gælder ikke online - du skal besøge parken i vinterferien mellem den 12. og 16. februar 2018 for at få rabat på årskort.Bestil billetter til Vinterferie i zoo.
Læs mere
Vinterferie i GIVSKUD ZOO - oplev dyr i vinterpels
Få en helt særlig oplevelse i vinterferien og se dyrene i deres flotte tykke vinterpels, når GIVSKUD ZOO holder åbent i hverdagene i uge 7. Vi åbner store dele af parken, og du kan blandt andet besøge løve- og næsehornsstalden, hvor du kan hilse på næsehornsungen Savannah. Der vil også være fodringer af forskellige dyr og aktiviteter for hele familien.Find programmet her.
Læs mere
GIVSKUD ZOO ønsker dig glædelig jul
2017 har været et spændende år med flere nyheder i GIVSKUD ZOO. Nu ser vi frem til 2018.
Læs mere