Høstmarked
Glæd dig til lækre smagsprøver, gode fif om madlavning med danske råvarer og sjove aktiviteter for børn, når vi slår portene op for efterårets traditionsrige høstmarked.
Læs mere
Mød næsehornet Aranka // Gratis overnatning for børn
Nu er det muligt at møde parkens nye næsehorn Aranka. Hun er blevet lukket sammen med parkens andre hun-næsehorn og er kommet med ud på savannen.
Læs mere
Børn i byen prisen
Igen i år er GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA nomineret i kategorien Årets Dyrepark, når Børn i byen Prisen uddeles, og det er vi superglade for og taknemmelige over. Hvis du synes, at vi bør kåres som Årets Dyrepark 2021, kan du deltage i afstemningen og vinde fine præmier.
Læs mere
Oplev Utamaduni Dance Troupe //
Glæd dig til en oplevelse ud over det sædvanlige i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA lørdag den 14. og søndag den 15. august, når gruppen Utamaduni Dance Troupe optræder i parken. 
Læs mere
Fra den 1. august skal du ikke vise coronapas i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA
På søndag den 1. august 2021 bliver kravet om fremvisning af coronapas i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA fjernet. Dermed kan gæster igen besøge parken uden at skulle fremvise coronapas eller dokumentation for fritagelse for test. 
Læs mere
Flere sommeraktiviteter i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA // Mød dyreungerne
Sommerferien byder på masser af sjove aktiviteter i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, og fra lørdag den 17. juli bliver der skruet endnu mere op for dagens program i parken. 
Læs mere