Giftig efterårsferie / Julefrokost i zoo
I efterårsferien sætter vi fokus på gift, og du kan lære meget mere om giftige dyr fra hele verden - også dem vi har i Danmark. Du kan komme med på ture bag kulisserne ved Go'morgen Zoo.Og i anledning af af efterårsferien pynter vi traditionen tro parken op i bedste halloweeen-stil. Glæd jer!
Læs mere
Event: Spis naturen / Ny årskortfordel / Vind rejsegavekort
Brændenælder, hyben, svampe, vildt og meget andet. Naturen bugner med lækre sager, og i weekenden den 8. og 9. september sætter vi fokus på "naturens buffet" ved eventen Spis naturen i GIVSKUD ZOO.Vi har allieret os med en gourmetkok og en jæger, som laver smagsprøver, lokale producenter som fremviser produkter, du kan tage med på svampetur, og du kan lave dit eget urtesalt.
Læs mere
Kom tæt på insekternes verden i GIVSKUD ZOO
Det kribler, krabler og summer, når vi sætter fokus på insekter i weekenden den 18. og 19. august. Smag på de små dyr, kom på tur i mosen, byg et insekthotel, se på insekter under lup og deltag i sjove konkurrencer med fine præmier. 
Læs mere
Vind rejsegavekort på 15.000 kroner- og støt samtidig truede dyr
Donér 10 kroner til Givskud Zoo Naturfond via MobilePay. Så er du med i lodtrækningen om et rejsegavekort til Bravo Tours på 15.000 kroner.
Læs mere
Vind et rejsegavekort -når du køber årskort til GIVSKUD ZOO
Køb årskort og vær med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr til Bravo Tours.
Læs mere
VIND REJSEGAVEKORT NÅR DU KØBER ÅRSKORT
Køb årskort og vær med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr til Bravo Tours.
Læs mere