Tag på safari i Sydafrika med fokus på løver.

Rejs med GIVSKUD ZOO på safari i Sydafrika

I samarbejde med Albatros Travel arrangerer vi til august en spændende safari til Sydafrika med fokus på løver. Biolog Kim Skalborg Simonsen fra GIVSKUD ZOO tager med som rejseguide og giver rejsedeltagerne et unikt indblik i rovdyrenes verden.
Forud for rejsen er det også muligt at deltage i et foredrag og høre mere både om rejsen og om løver.

Løven er kendt som dyrenes konge. Og du kan få et fascinerende indblik i rovdyrets verden på en safarirejse til Sydafrika og et foredrag om det majestætiske dyr. 


Safarirejse

Rejseselskabet Albatros Travel og GIVSKUD ZOO står sammen bag en rejse til Sydafrika, hvor deltagerne skal besøge smukke naturområder. Guide på safarien er biolog med speciale i løver Kim Skalborg Simonsen fra GIVSKUD ZOO.
Der vil være fokus på løver, men deltagerne får også mulighed for at opleve de andre dyr fra ”The Big Five” - elefant, næsehorn, bøffel og leopard. Og derudover går safarituren forbi områder med  fine bestande af blandt andet giraffer, flodheste, zebraer, antiloper og et imponerende fugleliv. 

Støtte til Givskud Zoo Naturfond
Hvis du deltager i safarirejsen, giver du samtidig støtte til Givskud Zoo Naturfond, som hjælper truede dyr over hele verden. Fordi GIVSKUD ZOO stiller med en kyndig guide til rejsen, vil Albatros nemlig donere et beløb til Givskud Zoo Naturfond, så flere dyr kan få hjælp.

Detaljer om safarirejsen
Afrejsedato: 22. august 2018 fra København                                     
Varighed: 10 dage
Pris pr. person: DKK 15.998 ,-
Skal bookes på Albatros Travels hjemmeside.

Læs om rejsen

 


Foredrag om løver og safarirejsen

Guiden på safarirejsen til Sydafrika er GIVSKUD ZOOs biolog Kim Skalborg Simonsen, som har speciale i løver. Han har arbejdet med rovdyrene i mange år, og han har blandt andet startet et projekt, der skal afdække den genetiske oprindelse af alle løver i fangenskab i Europa. Derudover har han startet en stambog for arten op. 
Til foredraget vil Kim Skalborg Simonsen fortælle om safarituren med Albatros Travel, om løverne i GIVSKUD ZOO og om sit eget særlige forhold til dyrene.  

Foredraget holdes onsdag den 4. april 2018 fra kl. 17 til 19 i GIVSKUD ZOO.

Foredraget er gratis, og alle interesserede er velkomne - også selvom man ikke deltager i safarirejsen til Sydafrika. 

Foredraget finder sted i restaurant ZoOasen. Der er indgang fra parkeringspladsen foran GIVSKUD ZOO, ca. 50 meter til venstre for billetsalget ved hovedindgangen. 
Der er gratis adgang, men tilmelding er nødvendig via Albatros Travels hjemmeside. Tilmelding senest tirsdag den 3. april 2018.

Tilmeld dig her

 

                                                                 

 

Løver i GIVSKUD ZOO.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.