INFORMATION OM COVID-19 - LÆS MERE

Dagens programI dag lukket
Sponsorater

Bliv sponsor i GIVSKUD ZOO

Med et sponsorat i GIVSKUD ZOO får din virksomhed en unik mulighed for at skabe kunderelationer samt pleje virksomhedens personale.

GIVSKUD ZOO - et stærkt brand
Vidste du, at GIVSKUD ZOO er et af de stærkeste brands i Danmark? Flere end 14 millioner gæster har gennem årene besøgt parken, og alle har de fået uforglemmelige minder med hjem.

Match din målgruppe

Vi ved rigtig meget om vore gæster: Det er naturligvis især børnefamilier, og vi kender deres demografi rigtig godt. Måske matcher de med din virksomheds målgruppe?
 

Aktivering af sponsoratet

En ting er eksponering, noget helt andet er aktivering af dit sponsorat. I GIVSKUD ZOO lægger vi vægt på sidstnævnte, så du kan give nogle fantastiske oplevelser til såvel kunder som medarbejdere. I modsætning til mange sportssponsorater er et besøg i GIVSKUD ZOO for hele familien, så det giver rigtig meget goodwill. Du kan for eksempel invitere dem en tur bag kulisserne i zoo og efterfølgende lave et hyggeligt grillarrangement; vi står for alt det praktiske, og du kan koncentrere dig om værtsrollen.
 

Sponsorat i GIVSKUD ZOO - dit bidrag til naturen

Tusinder af dyr lever i dag på kanten af udryddelse, og skal blot nogle få af dem have en fremtid, er det nødvendigt med en øjeblikkelig indsats. Med avlsprogrammer er det muligt at vedligeholde mange truede dyrearter i de zoologiske haver.
 

I GIVSKUD ZOO fører vi tre europæiske stambøger. Dels på den sydafrikanske sorte hesteantilope, den hvidhalede gnu og på manløs zebra. Arterne blev indført til europæiske zoologiske haver i 1960’erne, men hvor der i dag findes omkring 200 sorte hesteantiloper i flere end 30 zoologiske haver, så er der kun ca. 50 manløse zebraer tilbage i fem til syv zoos. De sorte hesteantiloper trives ikke alt for godt i Afrika, så derfor kører programmet som en egentlig stambog, der skal ajourføres hvert år, og der foregår også en lille reintroduktion af hesteantiloper fra zoologiske haver til Sydafrika. De hvidhalede gnuer var næsten uddøde i naturen, men der findes ca. 120 dyr i omkring 20 forskellige europæiske zoologiske haver i dag.

Hjælp os med at hjælpe
Med et sponsorat, lille eller stort, er du og din virksomhed med til at bevare dyr og natur - til glæde for dig selv og dine børn.
 

Husk at du og din virksomhed kan gøre en forskel.
 

Vi tilbyder sponsorater tilpasset den enkelte virksomhed.
 

Nuværende partnere.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.