Dagens programI dag 10-20
GIVSKUD ZOO arbejder sammen med LEGOLAND® og Lalandia i Billund under navnet LEGOLAND® Billund Resort.

Besøg også LEGOLAND® og Lalandia i Billund

GIVSKUD ZOO samarbejder med LEGOLAND® og LALANDIA under navnet Legoland Billund Resort. Her kan du læse mere om vores samarbejdspartnere.

Vidste du, at GIVSKUD ZOO ligger blot 23 km fra to af Danmarks største attraktioner? Det tager under en halv time at køre fra Givskud til Billund, hvor LEGOLAND® og LALANDIA ligger. Så der er masser af gode grunde til at blive en dag ekstra, når du alligevel skal besøge GIVSKUD ZOO. Læs mere om Legoland Billund Resort 

 

LEGOLAND®

Forlystelsesparken LEGOLAND® er en af Danmarks allermest besøgte attraktioner, og her finder du et eldorado af forlystelser for både store og små. Miniland, DUPLO®land og LEGOREDO®Town har været populære siden parkens spæde start sidst i 1960'erne. I de senere år er der kommet en lang række fantastiske oplevelser til, blandt andet 4D biograf, Power Builder, Atlantis og Templet, så LEGOLAND® nu kan tilbyde ikke færre end 50 forskellige attraktioner i den store forlystelsespark. 

Se åbningstider for LEGOLAND® i Billund. 

 

Lalandia

I årevis har LALANDIA i Rødby på Lolland været utroligt populær blandt børnefamilier. For nogle år siden kom turen så til Billund, hvor LALANDIA tilbyder et topmoderne feriecenter med tilhørende feriehuse. Familierne kan boltre sig i det kæmpestore badeland Aquadome™, lege i Monky Tonky Land eller prøve nogle af de mange sportsaktiviteter såvel indendørs som udendørs. 
Læs mere om LALANDIA i Billund. 

 

Be Happy Pass

Når du overnatter i LEGOLAND Billund Resort får du et særligt et Be Happy Pass.

 

Andre seværdigheder og attraktioner nær GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

Med udgangspunkt i Givskud har du og familien let adgang til en lang række seværdigheder og attraktioner i området. Besøg for eksempel Kolding med Koldinghus, Slotssøbadet og Legelandet. I Vejle kan hele familien nyde naturen langs fjorden eller tage på tur i den smukke Vejle Ådal. På varme sommerdage er der kun en god halv times kørsel til Juelsmindes dejlige badestrande. 
I Givskud kan I bo på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, der ligger lige ved siden af parken.

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.