Dagens programI dag 10-16
GIVSKUD ZOOs persondatapolitik for årskortholdere

Persondatapolitik for årskortholdere

Senest opdateret 05.04.2019

PERSONDATAPOLITIK OM ÅRSKORT i DSI Givskud Zoo – Zootopia

 

(Omhandler behandling af personoplysninger i forbindelse med udstedelse af årskort, videregivelse af oplysning til årskortsamarbejdspartnere og opbevaring af data efter årskortets udløb)

 

Ved køb af årskort på webshoppen registrerer du selv navn, adresse, postnr. fødselsdato, e-mail og vedhæfter billede. Registreringen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i (køb af årskortet), jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Ved køb af årskort ved besøg i DSI Givskud Zoo – Zootopia registreres persondata af billetsalget bekræftet af dig.  

 

Personoplysninger ved køb af årskort hos Givskud Zoo vil blive lagret i vores eget årskortsystem, både mens kortet er gyldigt samt i 12 måneder efter årskortets udløb. I årskortsystemet har vi mulighed for at se hvor mange gange du har anvendt dit årskort. Dette med henblik på, at sikre fælles legitim interesse for bedst mulig kundeservice ved dit eventuelle efterfølgende genkøb af årskort i Givskud Zoo jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

 

Årskortdata overføres til en fælles API via ekstern samarbejdspartner (Gælder ikke Kulturårskortet). Kun årskortets gyldighed er tilgængelig for de 4 samarbejdspartnere Odense Zoo, Aalborg Zoo, Ree Park og Jesperhus Blomsterpark ved scanning af dit årskort. Videregivelsen af gyldigheden og kun gyldigheden af årskortet er nødvendigt af hensyn til opfyldelse af en kontrakt om adgang hos samarbejdspartnere jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra b.

 

Givskud Zoo benytter diverse it-underleverandører til hosting af bookingsystemer og backup.

Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål. Vi og vores databehandlere har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Ved henvendelse til Givskud Zoo har du mulighed for at udøve følgende rettigheder: 

 

  • Ret til at få indsigt i de indhentede oplysninger 
  • Ret til at få berigtiget de indhentede oplysninger 
  • Ret til at få overført de indhentede oplysninger i et læsbart format  
  • Ret til at få slettet de indhentede oplysninger 

 

Givskud Zoo kan ikke udstede årskort uden billede og persondataoplysninger, ligesom persondataoplysninger til enhver tid vil kunne tilbagekaldes ved henvendelse til Givskud Zoo. Jeg er også indforstået med, at såfremt jeg senere ønsker at slette billede og persondataoplysninger vil gyldigheden af årskort blive inddraget, og mine personoplysninger straks slettes. Givskud Zoo yder ikke i refusion i forbindelse hermed. 

Seneste opdatering af persondatapolitik årskort er fra den 5. april 2019.
 

Tilbagekaldelse og øvrige henvendelser kan adresseres til nedenstående:

 

DSI Givskud Zoo - Zootopia

Løveparkvej 3 - Givskud

7323 Give

E-mail: info@givskudzoo.dk

Tlf.nr.: 75 73 02 22 (9-15)

Kontaktperson: Økonomichef Torben Lund

CVR-nr. 75 31 82 19

 

Klage over Givskud Zoos persondatabehandling kan ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, Tlf. 33 19 32 00, e-mail dt@datatilsynet.dk.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.