Dagens programI dag 10-20
Praktikmuligheder i GIVSKUD ZOO.

Praktikmuligheder

GIVSKUD ZOO har ofte praktikanter, der som led i deres uddannelse tilbringer en praktikperiode hos en virksomhed. Her kan du læse om mulighederne.

Bemærk de særlige regler, hvis du er under 18 år.
 

Sådan gør du

Mener du, at det kan have relevans for din uddannelse med et praktikophold i GIVSKUD ZOO, er du velkommen til at sende en ansøgning til info@givskudzoo.dk. Vi gør opmærksom på, at vi ikke er i stand til at aflønne praktikanter under deres ophold.
 

Dyrepasser

For at blive dyrepasser i GIVSKUD ZOO skal man være uddannet dyrepasser. Læs mere herom på Hansenbergs hjemmeside.  Vi søger p.t. ingen dyrepasserelever.

Hvis man er fyldt 18 eller under uddannelse som dyrepasser er der mulighed for at komme i en kort ugepraktik som dyrepasser. Kontakt info@givskudzoo.dk for at høre mere om mulighederne og tidsreservation.


Serviceøkonom, markedsføring og kommunikation

Læser du på en af ovenstående uddannelser, og har brug for minimum et 3 måneder langt praktikophold, kan du kontakte marketingchef Morten H. Andersen, mha@givskudzoo.dk. Alle praktikpladser er optaget frem til og med 2022.

 

Lærerstuderende

Lærerstuderende har mulighed for at afvikle praktikophold i GIVSKUD ZOOs formidlingsafdeling. Der er udelukkende tale om ulønnet praktik. Har du interesse i dette, kan du kontakte formidlingschef Morten H. Andersen, mha@givskudzoo.dk. Alle praktikpladser er optaget frem til efteråret 2022. 

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.