Dagens programI dag 10-17
GIVSKUD ZOO står for masser af undervisning til elever og formidling til gæster.

Formidling og undervisning i GIVSKUD ZOO

Det er næsten umuligt ikke at opleve formidling om dyrene på et besøg i GIVSKUD ZOO. Og vil man gerne vide mere, er der et hav af muligheder for at lære en masse om parkens dyr.

Formidling til generelle besøgende

Via undervisning og formidling om dyrene i GIVSKUD ZOO håber vi at skabe en fascination og forståelse for dyrenes biologi og adfærd. Det gøres for eksempel via skilte i parken, de daglige fodringer, hvor en formidler fortæller om dyrene, guider på safaribusserne og en guide-CD, som kan købes ved indgangen.
 

Skoler og grupper

En stor del af vores formidling sker til skoler eller grupper, der på forhånd har bestilt en formidler. Således får skoler gratis undervisning, og bestiller man som gruppe en morgen- eller aftenvandring, venter der store oplevelser bag kulisserne.
 

Hjemmesiden

Her på hjemmesiden kan du læse om alle vore dyr. Klik blot på fanebladet "Dyrene", så er du på vej mod en masse informationer.

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.