INFORMATION OM COVID-19 - LÆS MERE

Dagens programI dag 10-17
Sponsor muligheder

Sponsor muligheder

Et sponsorat med effekt. Som sponsor i GIVSKUD ZOO får du en spændende muligheder og fantastiske fordele, mens du er med til at støtte parkens udvikling, arbejdet med dyrene og bevarelse af naturen. Vi kan udvikle mange løsninger, også en der helt passer til det, du gerne vil.

Vi tilbyder din virksomhed eller organisation et sponsorat med effekt igennem et målrettet samarbejde. Fra enkeltstående events til langsigtet markedsføring. Fra enkle sponsorater med medarbejder- eller kundepleje som hovedformål og til partnerskaber, hvor større anlæg helt eller delvis krediteres virksomheden eller produktet. Det hele er med til at sikre parkens udvikling, dyr og naturen, men også dig mulighed for at styrke dine kunderelationer, loyaliteten og dine medarbejders eller medlemmers motivation og glæde. 


Skab opmærksomhed sammen med en stærk profil

Lad os indgå i en dialog om, hvordan GIVSKUD ZOOs værdier i forlængelse af de ca.400.000 årlige besøgende pr. år, kan styrke din virksomheds kunderelationer, imagepleje og profilering.

KONTAKT OS NU


Konkret tilbud til sponsorer/samarbejdspartnere

Et samarbejde med GIVSKUD ZOO vil bidrage til den generelle opmærksomhed og profilering af din virksomhed eller dit produkt. GIVSKUD ZOO hjælper med det praktiske og er åben overfor at udvikle helt individuelle ideer for jer.

GIVSKUD ZOO -  ZOOTOPIA vil skabe endnu bedre forhold for dyr og besøgende. Med en fælles markedsføring af GIVSKUD ZOO og din virksomhed eller organisation, skaber det en større kendskabsgrad og dermed større omsætning for både dig og os. 


Hvad koster det?

De fleste ønsker et skræddersyet sponsorat, og det laver vi gerne.

Udvikling af aktiviteter og indgåelse af aftaler sker i samarbejde med GIVSKUD ZOOs ledelse og marketingafdeling.  

Vejledende niveauer for sponsorater i GIVSKUD ZOO:

Hver sponsorat kategori indeholder en række modydelser, som du kan bruge til at styrke dine kunderelationer, øge loyaliteten og glæde medarbejder, familier eller medlemmer. Jo større niveau, jo flere modydelser. Ydelserne kan dog ændres i den retning, der passer til dine behov, så fleksibiliteten er stor. Derfor er særarrangementer for din virksomhed eller organisation også en god mulighed.
HØR MERE

 

ZOO-sponsorat

Sponsoratet bidrager til den overordnede udvikling af GIVSKUD ZOO.
Fra kr. 8.000 ekskl. moms pr. år.

BASIS sponsorat

Sponsoratet går til ét mindre dyr i GIVSKUD ZOO. Eksempler: Kapivar, alpaka, berberabe, fugle. 
Fra kr. 15.000 ekskl. moms pr. år.

MEDIUM sponsorat

Sponsoratet går til ét større dyr i GIVSKUD ZOO. Eksempel: Giraf, elefant, ulv, næsehorn.

Fra kr. 25.000 ekskl. moms pr. år.

STORT sponsorat

Sponsoratet går til én dyreart i GIVSKUD ZOO. Eksempel: Zebraer, ulve, hjorteantiloper, røde pandaer.

Fra kr. 50.000 ekskl. moms pr. år.


 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.