Dagens programI dag 10-17
Sponsor muligheder

Sponsor muligheder

Et sponsorat med effekt for virksomheder og selvstændige. Som sponsor i GIVSKUD ZOO får du en spændende muligheder og fantastiske fordele, mens du er med til at støtte parkens udvikling, arbejdet med dyrene og bevarelse af naturen. I 2021 kan du støtte parkens situation, som følge af svigtende gæsteantal, der er en effekt af COVID-19. Du kan her give et valgfrit beløb i form af et etårigt støttesponsorat.

Vi tilbyder din virksomhed eller organisation et sponsorat med effekt igennem et målrettet samarbejde. Fra enkeltstående events til langsigtet markedsføring. Fra enkle sponsorater med medarbejder- eller kundepleje som hovedformål og til partnerskaber, hvor større anlæg krediteres virksomheden eller produktet. Det hele er med til at sikre parkens udvikling, dyr og naturen, men også dig mulighed for at styrke dine kunderelationer, loyaliteten og dine medarbejders eller medlemmers motivation og glæde. 

 

Det nye etårige støttesponsor er din mulighed for at støtte GIVSKUD ZOO bare i 2021, og hjælpe parken igennem et vanskeligt år.

 

Skab opmærksomhed sammen med en stærk profil

Lad os indgå i en dialog om, hvordan GIVSKUD ZOOs værdier i forlængelse af de ca.400.000 årlige besøgende pr. år, kan styrke din virksomheds kunderelationer, imagepleje og profilering.
GIVSKUD ZOO hjælper med det praktiske og er åben overfor at udvikle helt individuelle ideer for jer.

 

KONTAKT OS OG FÅ DIT SPONSORAT 


Hvad koster det?

De fleste ønsker et skræddersyet og længerevarende sponsorat, og det laver vi gerne.

Udvikling af aktiviteter og indgåelse af aftaler sker i samarbejde med GIVSKUD ZOOs ledelse og marketingafdeling.  

Vejledende niveauer for fortløbende sponsorater i GIVSKUD ZOO:

Hver sponsorat kategori indeholder en række modydelser, som du kan bruge til at styrke dine kunderelationer, øge loyaliteten og glæde medarbejder, familier eller medlemmer. Jo større niveau, jo flere modydelser. Ydelserne kan dog ændres i den retning, der passer til dine behov, så fleksibiliteten er stor. Derfor er særarrangementer for din virksomhed eller organisation også en god mulighed.

START DIALOG OM DIT SPONSORAT

 

ZOO-sponsorat

Sponsoratet bidrager til den overordnede udvikling af GIVSKUD ZOO.
Fra kr. 8.000 ekskl. moms pr. år.

BASIS sponsorat

Sponsoratet går til ét mindre dyr i GIVSKUD ZOO. Eksempler: Kapivar, alpaka, berberabe, fugle. 
Fra kr. 15.000 ekskl. moms pr. år.

MEDIUM sponsorat

Sponsoratet går til ét større dyr i GIVSKUD ZOO. Eksempel: Giraf, elefant, ulv, næsehorn.

Fra kr. 25.000 ekskl. moms pr. år.

STORT sponsorat

Sponsoratet går til én dyreart i GIVSKUD ZOO. Eksempel: Zebraer, ulve, hjorteantiloper, røde pandaer.

Fra kr. 50.000 ekskl. moms pr. år. 


Etårigt støttesponsorat 2021

I det etåriget støttesponsorat kan du frit vælge det beløb, som du ønsker at støtte med. På lige fod med andre sponsorater, får du goder til dine medarbejdere eller kunder, der matcher din støtte, og din støtte følges af en faktura fra os. Det kan derfor trækkes fra i skat. Støttesponsoratet er kun etåriget, men kan naturligvis forlænges efter ønskes.

 

STØT GIVSKUD ZOO I 2021

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.