INFORMATION OM COVID-19 - LÆS MERE

Dagens programI dag lukket
Hvor høj er giraffen?

Hvor høj er giraffen?

Hvor høj er giraffen, hvorfor har gorillaen en "tommetot" på fødderne og hvordan sniger løven sig gennem græsset, når den er på jagt? Leg med og lær om spændende dyr fra Afrika.


GIVSKUD ZOO har en lang række spændende effekter fra dyr. Vi tager udgangspunkt i blandt andet poten fra en løve, øret fra en elefant, en gorilla-hånd og halshvirvlerne fra en giraf. Børnene undersøger effekterne og finder sammen med guiden ud af, hvad det er, og hvilke dyr effekterne stammer fra. Sideløbende bruger børnene deres egen krop til at blive klogere på dyrenes adfærd. Vi skal bl.a. snige os gennem græsset som en løve på jagt og vi skal prøve at samle halshvirvlerne fra en giraf som et puslespil, så børnene kan se hvor lang giraffens hals er.  

Hvis I har lyst til det, kan børnene også prøve at sno sig som en slange og røre ved en levende pytonslange, som vel at mærke lever af at spise mus og derfor er ganske ufarlig.

Der er ikke knyttet dyrefodringer til dette oplæg, men i åbningssæsonen er der fodringer og aktiviteter for børn på programmet hver dag.


Læringsmål:

Børnene bliver fortrolige med at røre ved ting fra dyr.

Børnene får viden om løver, giraffer, gorillaer og elefanter, og de får lyst til at lære mere om dyr.


Målgruppe:
Børnehave

Varighed:
60 min.

Tidsrum (i åbningssæson):
Kl. 10:30-15:00

Tidsrum (udenfor åbningssæson):
Kl. 9:00-15:00

Tid på året:
I åbningssæsonen (ca. april-oktober)
Udenfor åbningssæsonen (ca. november-marts)


De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.