Dagens programI dag 10-20
Elefantdyrepasser

Elefantdyrepasser

Prøv at fodre og skovle møg ved de asiatiske elefanter. Det giver indblik i en dyrepassers arbejdsdag, og I får samtidig en masse spændende viden om elefanter fra både Afrika og Asien.  


Størstedelen af en dyrepassers arbejdsdag går med at gøre rent i stalde og på udearealer. En anden vigtig opgave er at sørge for, at dyrene får den rette kost. Som "Elefantdyrepasser for en dag" skal I prøve at gøre rent ved og lægger foder ud til de asiatiske elefanter i deres ude-anlæg. Der er meget møg efter blot en enkelt dag, og der er brug for alles hjælp.

Med udgangspunkt i en elefantlort får vi en snak om, hvad elefanterne i GIVSKUD ZOO spiser, og hvordan de lever i naturen. I får også mulighed for at undersøge en elefanttand og røre ved et elefantøre, og vi snakker om, hvordan elefanterne er tilpasset deres levesteder i henholdsvis Asien og Afrika.


Læringsmål:

Eleverne får praktisk erfaring med at passe dyr.

Eleverne kan fortælle om elefanternes levevis, og om hvordan de er tilpasset levestederne i henholdsvis Asien og Afrika.


Målgruppe:
Specialklasse

Varighed:
60 min.

Tidsrum (i åbningssæson):
Kl. 9:00-10:00 (kun hverdage)

Tidsrum (udenfor åbningssæson):
Kl. 9:00-10:00 (kun hverdage)


De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.