Dagens programI dag 10-17
Træk undervisningen ud blandt dyr. GIVSKUD ZOO tilbyder forskellige undervisningsprogrammer.

Skoletjeneste i GIVSKUD ZOO

I GIVSKUD ZOO foregår undervisningen primært ude i parken. Tæt ved dyrene sættes alle sanser i spil, og eleverne får ny viden gennem praktisk arbejde, øvelser og engagerende undervisning med en tværfaglig tilgang. Målet er at skabe fascination og forståelse for dyrenes biologi og adfærd samt engagement i bevarelsen af verdens dyreliv.

Sådan gør du

Skoletjenesten er gratis, når entréen er betalt. I fanebladene til venstre kan du finde priser og informationer om besøg i skoletjenesten både i og uden for åbningssæsonen.
Hvis du har spørgsmål og/eller ønsker at bestille et besøg i skoletjenesten, er du velkommen til at ringe til Booking på tlf. +45 76 71 02 57 eller sende en mail.

Book undervisning

 


Skoletjenesten tager imod børn og unge i alle aldersgrupper. Når du vælger målgruppe i det første søgefelt, får du en visning af alle undervisningstilbud til denne aldersgruppe. 
Vælger du fag i det næste søgefelt, kan du se de undervisningstilbud, der relaterer til det pågældende fag. 
Har I særlige behov, kan vi tilpasse undervisningstilbuddene, så de passer til jer og det, I arbejder med.

I det sidste søgefelt kan du frit søge på ord, der relaterer til det, som du og din klasse er interesseret i. Det kan for eksempel være emner som ”Afrika” eller ”dinosaur”. Hvis du søger på ordet "kahoot" eller "undervisningsaktivitet", finder du aktiviteter I kan lave på egen hånd før eller efter besøget/undervisningen. 


Målgruppe
Fag
Tid på året
Søg i alle emner


Anatomi og sund livsstil

Se dissektionen af en hest, der senere skal fodres til løverne. Lær om de indre organer og bliv klogere på sammenhængen mellem livsstil og sundhed.

Læs mere

Darwin og menneskeaberne

Da Darwin fremlagde teorien om arternes oprindelse og argumenterede for menneskets slægtskab med de store aber, blev han meget udskældt. Her kan du opleve, hvorfor han havde ret i sin teori.

Læs mere

Darwin og menneskeaberne - vinter

Darwin beskrev særlige egenskaber hos dyr, som kan tæmmes. Det hører I om ved ulvene, hvor I skal lære om udviklingen fra ulv til hund. Ved gorillaerne erfarer I gennem undersøgelser, hvorfor Darwin havde ret i sin teori om, at mennesker og menneskeaber er beslægtede.

Læs mere

De store dinosaurer

Få viden om hvordan dinosaurerne har levet og en forståelse for, at modellerne er lavet på baggrund af fossile fund og blot er en model af virkeligheden.

Læs mere

Dissektion

I GIVSKUD ZOO fodres løverne med hestekød. Se en dissektion af en hest og få de indre organer mellem hænderne, inden hesten bliver fodret til løverne. 

Læs mere

Elefantdyrepasser

Prøv at fodre og skovle møg ved de asiatiske elefanter. Det giver indblik i en dyrepassers arbejdsdag, og I får samtidig en masse spændende viden om elefanter fra både Afrika og Asien.  

Læs mere

Elefanter i naturlig størrelse

Få viden om hvorfor elefanter spiller en vigtig rolle i naturen, og lær mere om hvorfor det kan være svært at leve sammen med dem.

Læs mere

En moderne zoo

Hør om driften af en moderne zoologisk have.

Læs mere

Evolution

Mød lemurer, berberaber og gorillaer og hør om abernes evolution. Bliv også klogere på det tætte slægtskab mellem mennesker og menneskeaber.

Læs mere

Evolution og tilpasning

I besøger lemurer, berberaber og gorillaer og får indblik i abernes evolution og udviklingen fra abe til menneske.

Læs mere

Far, mor og børn i dyreverdenen

En dværgflodhesteunge ser aldrig sin far, mens en zebramangustunge altid er omgivet af en storfamilie. Lær om dyrenes levevis og familieforhold.

Læs mere

Gåtur

En gåtur er en mulighed for at opleve udvalgte dyr til fods sammen med en guide.

Læs mere

Hunden og ulven

Få indblik i familielivet hos en ulveflok og bliv klogere på, hvordan hunde ligner ulve. Gennem en simpel observationsøvelse får I indblik i hunde- og ulveadfærd.  

Læs mere

Hvad spiser dyrene?

Kan man se forskel på tænderne fra et rovdyr og tænderne fra en planteæder? Kom tæt på farlige rovdyr og prøv selv at fodre geder eller kameler.

Læs mere

Hvor høj er giraffen?

Hvor høj er giraffen, hvorfor har gorillaen en "tommetot" på fødderne og hvordan sniger løven sig gennem græsset, når den er på jagt? Leg med og lær om spændende dyr fra Afrika.

Læs mere

Info til specialklasser

Aktiviteterne herunder er velegnede til specialklasser, men I er også velkomne til at benytte de øvrige undervisningstilbud, som passer til elevernes læringsniveau.

Læs mere

Kig ind i en hest

Løverne i GIVSKUD ZOO spiser hestekød. Lær om organernes funktioner, mens vi dissekerer en nyligt aflivet hest.

Læs mere

Kom tæt på næsehorn

Næsehornet ligner en dinosaur, men er i virkeligheden et moderne og specialiseret dyr. Kom helt tæt på disse fantastiske kæmper.

Læs mere

Lav foder til berberaberne

Lav mad til berberaberne og giv dem en udfordring!

Læs mere

Livet i gorillaflokken

Gorillaer er fascinerende dyr. Det er verdens største abe og en af vores nærmeste slægtninge. Hør om deres flokstuktur, levevis og om hvorfor de er truede i naturen.

Læs mere

Livet på de store græsstepper

Lær om økosystemerne "savanne" og "prærie" og mød nogle af de dyr, der lever på de store græsstepper.

Læs mere

Løven er en stor kat

Brug sanserne på jagt efter spor i løvernes område, bliv dus med begreber som territorium og camouflage og lær løven bedre at kende, når I står ansigt til ansigt med de store rovdyr i stalden.

Læs mere

Løven og livet på savannen

På jagt efter kradsemærker og knoglerester i løvernes anlæg får I viden om Afrikas største rovdyr og deres levevilkår på savannen. Mens løverne kigger intenst på jer i stalden, lærer I blandt andet om forskellen mellem flugtsyn og jagtsyn.

Læs mere

Markedsføring af GIVSKUD ZOO

Kom bag om virksomheden GIVSKUD ZOO og hør om parkens kommunikation og marketing.

Læs mere

Otto er et næsehorn

Otto er et gult næsehorn med tre horn, men ligner et bredsnudet næsehorn fra Afrika. I GIVSKUD ZOO kan I lære de bredsnudede næsehorn at kende, når I kommer helt tæt på de tonstunge dyr i stalden.

Læs mere

Rør og spørg

Hvor skarpe er løvens klør, og hvor tung er en elefanttand? Find selv svarene og få ny viden om dyrene i GIVSKUD ZOO, når I undersøger spændende effekter fra eksotiske dyr. "Rør og spørg" kan være en god optakt til en tur rundt i parken.

Læs mere

Safari

Få en guide med på jeres egen bus og hør spændende fortællinger om dyrene.

Læs mere

Safaribus

Få en ekstra oplevelse med safaribussen og bliv klogere på dyrene i GIVSKUD ZOO.

Læs mere

Sådan holder dyrene varmen

Se dyrene i deres vinterpels og bliv klogere på, hvordan dyrene klarer sig, når kulden bider. Mærk forskel på flere typer af pels og se eksempler på, hvordan mennesket har lært af dyrene for selv at kunne holde varmen.

Læs mere

Trusler mod de vilde dyr

Kom tæt på truede dyrarter og få indblik i nogle af de interessekonflikter og problemstillinger, der er omkring dem.

Læs mere

Verden på dinsaurernes tid

Gå i dinosaurernes fodspor i tidsperioderne trias, jura og kridt og bliv klogere på, hvordan dinosaurerne levede.

Læs mere

Har du en god idé?

Hvis du har forslag eller idéer til undervisning i emner eller fag, som du ikke finder her på siden, er du velkommen til at kontakte os og få en uformel snak om mulighederne. Ring til Booking på tlf.: +45 76 71 02 57.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.