Dagens programI dag 10-20
Program ved Ulvenat

Program ved ulvenat

Her kan du se jeres program og læse om de spændende ting, der kommer til at ske under jeres ophold.

Dag 1

 

Ankomst

Prisen inkluderer entré de to dage, I er i parken. Derfor kan I ankomme allerede når parken åbner kl.10, og se parken på egen hånd i løbet af dagen. Indgangen lukker en time før parken lukker. Derfor skal I ankomme GIVSKUD ZOO senest en time før lukketid.

 

Safaribus

Tag eventuelt en tur med Safaribussen i løbet af eftermiddagen. Vi booker gerne plads til jer på den ønskede afgang.

 

Mødet med ulvene

Guiden møder jer i ulveanlægget kl. 16.30 (16.00 de dage parken lukker kl. 16.00). Her bliver I vist til rette og guiden giver jer en brandinstruktion. Derefter fortæller guiden spændende historier om ulve, indianere og de nordamerikanske dyr. Til sidst tændes lejrbålet i Tipilejren. Hvis I er interesserede, kan I bestille aftensnack til bålhygge. Når guiden forlader jer, har I en spændende nat foran jer - helt alene i GIVSKUD ZOO. Mange hører ulvene hyle ud på morgenen, og I kan se dem liste rundt i mørket.

 

Sikkerhed

I den første time efter lukketid, er dyrepasserne i gang med at lukke parkens dyr ind i deres stalde. Mens det foregår, er det vigtigt, at der er ro i parken. Derfor SKAL I opholde jer i ulveanlægget, i den tilstødende Tipilejr eller på toiletterne på P1 i dette tidsrum. 

Når dyrepasserne er færdige med at lukke dyr ind, må I gerne besøge legepladsen i følge med en ansvarshavende voksen. Når alle dyrene er lukket ind, vil I være de eneste mennesker i parken! I får udleveret nøgler til udkørselslågen, så I altid kan komme ud af parken. Det koster et gebyr, hvis I mister disse nøgler, så pas godt på dem.

 

Dag 2

 

Morgenmad og rengøring
I skal spise morgenmad og rydde op inden kl. 9.00.

 

Kl. 09.00 - 09.30: Afslutning

Guiden kommer og tjekker, at alt er i orden og tager imod nøgler og forslag til forbedringer.

 

Kl. 09.30 - 10.00: I skal blive i anlægget

Af sikkerhedsgrunde skal I blive i ulveanlægget eller tipilejren indtil parken åbner kl. 10.00. Hvis I ønsker at forlade parken efter afslutningen, kan guiden følge jer til udgangen.

 

Kl. 10.00 - lukketid: Bliv gerne i parken

Når ulvenatten er slut, er I velkomne til at blive i parken resten af dagen. Vi opbevarer gerne bagagen for jer imens. Hvis forældre og søskende ønsker at støde til, koster det normal entrépris.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.