Dagens programI dag 10-17
Forplejning ved Ulvenat

Forplejning ved Ulvenat

I kan selv medbringe mad eller I kan bestille aftensmad, bål-snack og morgenmad fra restaurant Jacobs Spisehus.

Aftensmad og morgenmad

I er velkomme til selv at medbringe mad, men I kan også vælge at bestille en af de lækre ulveretter, som blot skal varmes over bål eller gasgrill. Der skal bestilles samme menu til alle deltagere.  
Bestilling af mad skal ske senest en måned før opholdet. Bestil hos bookingkoordinator Tenna Damgaard. Husk at oplyse dit bookingnummer, og hvis der er specielle hensyn til forplejning.
Medbragte madvarer kan opbevares i køleskabet i bagagehytten. Hvis I bestiller mad fra parken, står det klar til jer i køleskabet.

 

Grill og spisepladser
Hvis I vælger at spise inden I møder guiden, dvs. i parkens åbningstid, kan vi reservere overdækkede spisepladser og en stor gasgrill til jer. De overdækkede spiserpladser ligger ved den store legeplads ved P3.

 

Vælger I at spise efter jeres arrangement med guiden, kan I sidde på verandaen i ulvehytten og benytte de sammenklappelige borde og stole samt gasgrillen, som findes i bagagehytten.

 

Hvad enten I spiser før eller efter mødet med guiden, er det en god idé at have spist noget forinden.

 

Bålhygge
Inden guiden forlader jer, får I hjælp til at lave bål i tipilejren. Her kan I sidde og nyde stemningen, mens mørket falder på. Vores restaurant Jacobs Spisehus kan levere hyggelig bål-snack så som mariekiks og skumfiduser, pølsehorn og snobrødsdej.

 

 

OBS! Alkohol accepteres ikke i forbindelse med en overnatning i ulveanlægget.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.