Dagens programI dag 10-17
Forplejning ved Ulvenat

Forplejning ved Ulvenat

I kan selv medbringe mad eller I kan bestille aftensmad, bål-snack og morgenmad fra restaurant ZoOasen.

Aftensmad
I er velkommen til selv at medbringe aftensmad, men I kan også vælge at bestille en af de færdige retter fra restaurant ZoOasen, som let kan tilberedes på en gasgrill. Medbragte madvarer kan opbevares i køleskabet i bagagehytten. Hvis I bestiller mad fra ZoOasen, står det klar til jer i køleskabet.

 

Hvis I ønsker en mere eksotisk forplejning, kan I rette henvendelse til bookingkoordinator Tenna Damgaard på tlf.: + 45 76 71 02 57.

 

Grill og spisepladser
Hvis I vælger at spise inden I møder guiden, dvs. i parkens åbningstid, kan vi reservere overdækkede spisepladser og en stor gasgrill til jer. De overdækkede spiserpladser ligger ved den store legeplads ved P3.

 

Vælger I at spise efter jeres arrangement med guiden, kan I sidde på verandaen i ulvehytten og benytte de sammenklappelige borde og stole samt gasgrillen, som findes i bagagehytten.

 

Hvad enten I spiser før eller efter mødet med guiden, er det en god idé at have spist noget forinden.

 

Bålhygge
Inden guiden forlader jer, får I hjælp til at lave bål i tipilejren. Her kan I sidde og nyde stemningen, mens mørket falder på. Restaurant ZoOasen kan levere hyggelig bål-snack så som mariekiks og skumfiduser, pølsehorn og snobrødsdej.

 

Morgenmad
I er velkommen til selv at medbringe morgenmad, men I kan også bestille morgenmad i ZoOasen

 

OBS! Alkohol accepteres ikke i forbindelse med en overnatning i ulveanlægget.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.