Dagens programI dag 10-20
Program i Bomaen

Program i Bomaen

Her kan du læse, hvad der kommer til at ske af spændende ting under jeres ophold. Med mindre andet er nævnt, er programpunkterne inkluderet i prisen.

Dag 1

 

Fra kl. 10.00: Ankomst

I kan betale kontant, med kreditkort eller få regningen tilsendt efter opholdet. Der kan ikke betales på forhånd.

 

Find Bomaen

Lejren er placeret ved P2. Det tager mindst 15 min. at køre fra indgangen til Bomaen. På gåben tager turen ca. 30 min. Har I brug for hjælp til at transportere bagage fra indgangen til Bomaen, kan I inden opholdet bestille gratis trailerkørsel. Det er en god idé at spise frokost, inden I mødes med guiden. I kan benytte de overdækkede spisepladser lige udenfor Bomaen.

 

Kl. 11.30: Introduktion

I mødes med guiden udenfor Bomaen. Guiden viser jer til rette i lejren og giver en brandinstruktion.

 

Kl. 13.15 - 14.15: På tur med en guide

Vi har en række undervisningstilbud inddelt efter alder, men vi skræddersyr også gerne undervisningen eller aktiviteten, så den passer til jeres gruppe og interesse. Find inspiration i menuen.

 

På tur med Safaribussen?

Turen er ikke inkluderet i prisen, men vi reserverer gerne plads til jer. Læs om Safaribussen og se afgangstiderne.

 

Aftensmad

Mad kan tilberedes over lejrens bålsted eller på gasgrill lige udenfor Bomaen. I er velkommen til selv at medbringe mad, men I kan også bestille aftensmad hos os eller købmandsvarer hos den lokale købmand. Læs mere om mulighederne for forplejning.

  

Sikkerhed

I den første time efter lukketid, er dyrepasserne i gang med at lukke parkens dyr ind i deres stalde. Mens det foregår, er det er vigtigt, at der er ro i parken. Derfor SKAL I blive i lejren i dette tidsrum. Når dyrepasserne er færdige med at lukke dyr ind, må I gerne besøge legepladsen i følge med en ansvarshavende voksen. Når alle dyrene er lukket ind, vil I være de eneste mennesker i parken! I får udleveret nøgler til udkørselslågen, så I altid kan komme ud af parken. Det koster et gebyr, hvis I mister disse nøgler, så pas godt på dem.

 

Dag 2

 

Kl. ? til 8.40: Morgenmad og rengøring

Start med oprydning og rengøring i god tid. Efter jeres staldbesøg er der kun kort tid til jeres ophold afsluttes.

 

Kl. 9.00 - 10.00: Staldbesøg

Besøg løvernes anlæg og se efter kradsemærker og knoglerester. I kan også besøge elefanterne eller næsehornene (dog kun i hverdagene). Læs mere om de enkelte undervisningsprogrammer i menuen.

 

Kl. 11.00 - 11.30: Afslutning i Bomaen

Guiden tjekker, at der er ryddet op og gjort rent og tager imod forslag til forbedringer.

 

Fra kl. 11.30: Bliv gerne i parken ind til lukketid

Hvis I har lyst til at blive i parken, har vi mulighed for at opbevare jeres bagage, til I skal hjem. Hvis forældre og søskende gerne vil støde til, er de naturligvis velkomne. Det koster normal entrépris.

 

 

Flere overnatninger

Hvis I har booket flere overnatninger, har I mulighed for 2 undervisningsprogrammer pr. døgn. I kan således få 2 eftermiddagsprogrammer og 2 morgenprogrammer ved 2 overnatninger.

 

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.