Dagens programI dag 10-20
Lav selv mad over bål eller bestil hos os når I bor i Bomaen.

Forplejning i Bomaen

I kan selv medbringe mad eller I kan bestille aftensmad, bål-snack og morgenmad fra restaurant Jacobs Spisehus.

Aftensmad og morgenmad i Bomaen

I er velkomme til selv at medbringe mad, men I kan også vælge at bestille en af de lækre Bomaretter, som blot skal varmes over bål eller gasgrill. Medbragte madvarer kan opbevares i køleskabet i provianthytten.

 

Bomaretter

 

Bestil Boma-retter

Bestil skal senest en måned før opholdet, og husk at oplyse dit bookingnummer. Der skal bestilles samme menu til alle deltagere. Hvis I bestiller Bomaretter fra Jacobs Spisehus, står det klar til jer i køleskabet, når I skal bruge det.

Bestil bomaretter

 

Levering af købmandsvarer

Min Købmanden i Givskud leverer gerne dagligvarer til Bomaen. Find Min Købmandens kontaktoplysninger på www.minkøbmand.dk find butik og afgiv jeres bestilling en uge før jeres ophold. Så bliver maden leveret i Bomaen mellem kl. 12 og 13 i forbindelse med, at I flytter ind i lejren.

 

 

Bålplads og gasgrill

I kan tilberede mad på store grillriste over bålet i Bomaen eller på en overdækket gasgrill lige udenfor Bomaen. I provianthytten er der store pander og gryder, som sættes direkte på grillristene. I køkkentelte finder I også skeer, paletknive og andet køkkenudstyr.

 

Bålhygge
Om aftenen er det skønt at sidde rundt om lejrbålet og nyde stemningen, mens mørket falder på. Vores restaurant Jacobs Spisehus kan levere hyggelig bål-snack så som mariekiks og skumfiduser, pølsehorn og snobrødsdej. Der findes både snobrødspinde og popkorn-pander i lejren.

 

OBS! Alkohol accepteres ikke i forbindelse med en overnatning i Bomaen.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.