Dagens programI dag 10-20
De fysiske rammer i Bomaen

De fysiske rammer i Bomaen

Bomaen ligger ca. 1 km fra indgangen. I kan både gå og køre derhen. Bopladsen består af store safaritelte, en provianthytte, en bålplads samt en lille hytte med udsigt til en afrikansk savanne med næsehorn.

3 telte med 10 sovepladser i hver
I tre af teltene er der fem køjesenge, borde og skamler. Der er desuden ti tæpper, som frit kan benyttes.

 

1 telt med 4 sovepladser
I det ene telt er der kun 4 sengepladser samt bord og skamler. Desuden findes et skab med kalaha-spil til fri afbenyttelse. 

Alle telte er udstyret med fast bund og elektriske lamper.

Provianthytte

I provianthytten er der køleskab, el-kedel og kaffemaskine. Der er desuden grillredskaber, gryder og pander, skærebrædder, kander og diverse køkkenredskaber samt opvaskebalje, affaldsposer og en falckkasse.

Bålplads

Midt i lejren findes en bålplads med grillriste til madlavning. Der er desuden vindskærme til bålet og træpinde til snobrød. Det er også muligt at benytte en gasgrill i grillhytten uden for Bomaen, hvis vejret ikke er egnet til åben ild. Rundt om bålet er der stubbe til at sidde på, samt to borde i ståhøjde. Brænde findes ved lejren, men optænding skal I selv medbringe.

 

Toiletter
I bygningen ved siden af Bomaen er der toiletter og handikaptoiletter.

 

Bad

I forbindelse med Bomaen er der udendøre fire primitive brusekabiner med varmt vand. De er overdækkede og med låsbare døre.

 

Brandsikkerhed
Et tændt bål skal altid være under opsyn, og I skal have en spand med vand stående ved bålet.

Der er både flammedaskere, en pulverslukker og en brandslange samt stiger i lejren. Når I bliver introduceret til lejren, bliver i også introduceret til brandslukningsudstyret. 

 

OBS! Alkohol accepteres ikke i lejren.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.