Dagens programI dag 10-20

Vindere af rejsegavekort er fundet

6. september 2018

Vindere af rejsegavekort er fundet

Over sommeren har GIVSKUD ZOO holdt to konkurrencer, hvor deltagerene kunne vinde rejsegavekort på 15.000 kroner til Bravo Tours. Nu er vinderne fundet.

 


Stort tillykke til Sienna Petersen fra Jelling og Michael Toudahl fra Vejle.
Begge er udtrukket som vindere i GIVSKUD ZOOs to store sommerkonkurrencer – og de har hver især vundet et rejsegavekort til Bravo Tours på 15.000 kroner.

Den ene konkurrence rettede sig mod GIVSKUD ZOOs årskortholdere. Her blev der trukket lod om rejsegavekortet blandt parkens årskortholdere. Vinderen blev treårige Sienna Petersen. Hendes mor Nadia Scarpi tog imod præmien på vegne af sin datter. Gavekortet kommer på et godt tidspunkt for familien. Flyet blev nemlig aflyst, da de skulle rejse på sommerferie, så de kom ikke afsted. I stedet regner de med at tage på rejse over efteråret.

Den anden konkurrence blev holdt til fordel for Givskud Zoo Naturfond. Her blev der trukket lod blandt alle, der donerede et bidrag til fondens arbejde for at hjælpe truede dyr rundt om i verden.
Vinderen blev Michael Toudahl fra Vejle. Også her kommer rejsegavekortet til gavn, for han planlægger en rejse med børn og børnebørn til foråret.

Begge gavekort er overrakt til vinderne, og vi ønsker dem rigtig god rejse.
Samtidig sender vi en stor tak til alle, der deltog i konkurrencerne.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.