Åbent i dag: 10-17

Vil du være en af Givskud Zoos Venner?

27. maj 2021
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs støttegruppe Givskud Zoos Venner hjælper med aktiviteter i parken til gavn for naturen. Gruppen åbner nu for nye frivillige, og alle kan få chancen for at være med.

Vil du have en tilknytning til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og hjælpe Givskud Zoo Naturfond - og dermed være med til at gøre en forskel for naturen og for truede dyr? 
Det kan du nu få chancen for ved at blive en del af Givskud Zoos Venner. 
Tirsdag den 8. juni 2021 kan du komme til aftenmøde og høre mere om gruppens arbejde i parken.

- Vi er utrolig glade for, at vi har venner af parken, som hjælper os, både når der er arrangementer, og i forbindelse med vores indsamlingsarbejde for vores naturfond. Det er utrolig vigtigt, fordi bidragene gå ubeskåret til naturbevarelse rundt om i verden. Vi håber, at flere får lyst til at blive venner af parken, og på aftenmødet vil vi gerne fortælle lidt mere om, hvad det går ud på, siger formidlings- og marketingchef Morten Hechmann Andersen.  


Givende at være med
Støttegruppen Givskud Zoos Venner blev oprettet, da coronakrisen ramte Danmark i 2020, hvor frivillige ydede bidrag for at hjælpe GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA i nedlukningsperioden.
Siden blev gruppens arbejde ændret fra økonomiske bidrag til mere praktisk i parken, så de frivillige blandt andet hjælper ved arrangementer og producerer insekthoteller, som sælges i parken. 
Alle donationer og indtægter, som Givskud Zoos Venner generer, går ubeskåret til Givskud Zoo Naturfond. 

- Det er meget givende at være med, både på det personlige og sociale plan. Vi har et utrolig godt fællesskab, og vi hygger sammen, når vi er i parken. Og så er det rart at vide, at ens indsats kommer dyrene til gavn, fordi alle indtægter går ubeskåret til Givskud Zoo Naturfond. Så jeg kan kun anbefale alle interesserede at være med, siger stifter af Givskud Zoos Venner, Henrik Bryrup. 
 
Alle er velkomne 
Aftenmødet om Givskud Zoos Venner foregår i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs restaurant Jacobs Spisehus tirsdag den 8. juni fra kl. 19.00 til 21.00. Der er indgang fra parkeringspladsen på Løveparkvej 3, Givskud, 7323 Give. 
Alle er velkomne, men på grund af forsamlingsforbuddet på 50 personer indendørs er der et begrænset antal pladser. Interesserede bedes tilmelde sig ved at sende en mail til formidlings- og marketingchef Morten Hechmann Andersen.
Bemærk at myndighederne kræver fremvisning af coronapas samt brug af mundbind indendørs, indtil man sidder ned. 

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Pingvinerne har lagt æg
24. april 2024
Der er forår i luften i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs store humboldtpingvinanlæg; flere har dannet par, og nogle har…
GIVSKUD ZOO får ny direktør til maj
23. april 2024
Maj 2024 bliver en skelsættende måned for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA; parkens nuværende direktør Richard…
Så er odderunger navngivet
22. april 2024
De to kæmpeodderunger, der blev født nytårsaften 2023, har nu fået navne.
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.