Dagens programI dag 10-20

Vi gør klar til åbning

28. maj 2020

Vi gør klar til åbning

Når GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i morgen slår portene op til sæson 2020, vil der være nogle ændringer i forbindelse med besøg i parken på grund af af restriktioner og krav fra myndighederne.


Efter lang tids venten og uvished er det endelig blevet tilladt for GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA at slå portene fuldt op til parken. Og det sker fredag den 29. maj 2020 kl. 10.00.
Det bliver muligt både at køre rundt til dyrene og opleve dem på savannerne. Og det bliver muligt at gå rundt til dyrene ved parkens tre store parkeringsområder. Også parkens salgssteder vil åbne for gæster.
Årets store nyhed er en helt nyetableret gangsti, som forbinder to af parkens store parkeringsområder. Og som ligger lige op ad parkens nybyggede anlæg til bongoerne.

Åbningen og sæsonen starter dog ikke ud på samme måde som normalt. På grund af krav og retningslinjer fra de danske myndigheder er der visse tiltag i parken, som skal hjælpe med at sørge for smittebeskyttelse i forhold til COVID-19.
Blandt andet opfordres alle gæster til at køre ind. Der er krav om afstand mellem gæster ligesom i resten af Danmark. Der er krav om at overholde retningslinjer for god hygiejne. Og der er afstandsmarkører, der skal hjælpe med at sikre gæster og personale.

Også parkens aktiviteter er ramt af restriktionerne. Til at begynde med vil forsamlingsforbuddet betyde, at parkens safaribusser ikke kører. Der vil heller ikke være ture bag kulisserne, og de sædvanlige fodringer med formidling er midlertidigt aflyst for at sikre, at gæster ikke stimler sammen. Først når forsamlingsforbuddet hæves, vil dette kunne ændres.

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.