Dagens programI dag 10-20

Vi er Årets Dyrepark 2020

25. oktober 2020

Vi er Årets Dyrepark 2020

Endnu engang får GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA tildelt en fin titel. Brugerne af hjemmesiden børnibyen.dk har netop valgt GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA som Årets Dyrepark 2020 i Danmark. 


Afstemningen til Børn i byen Prisen lukkede den 21. oktober 2020, og den 25. oktober 2020 blev spændingen så udløst, og vinderne blev kåret ved en prisfest i Tivolis Axelborg i København, som også var 10 års jubilæumsshow for Børn i byen-prisen.
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA fik æren af at blive kåret som Årets dyrepark 2020, og direktøren er taknemmelig over, at parken får den fine titel:  

- Vi vil meget gerne sige tusind tak for den flotte nominering og prissætning hos Børn i Byen. Det er dejligt, at vi som en land-zoo også kan skabe opmærksomhed og være med til at præsentere dyrene på en rigtig dejlig måde. Og også at give vores gæster og især vores børne-gæster en god oplevelse. Så vi vil sige mange tak for prisen, siger direktør i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Richard Østerballe i en takketale til Børn i byen.

Brugernes afgørelse
Ved Børn i byen Prisen er det udelukkede brugerne, der i første omgang afgør, hvem der skal nomineres. Og derefter er det også brugerne, der via en afstemning afgør, hvem der skal vinde.
Deltagerne er listet op i forskellige kategorier, som spænder over alt fra oplevelser, attraktioner, restauranter, produkter til børn og andet.
Børn i byens egen definition på årets dyrepark ved afstemningen lød: ”Årets dyrepark giver børnefamilierne en helt unik mulighed for at komme tæt på vilde og eksotiske dyr – både dem, der lever i vand, til lands og i luften.”
I 2020 har brugere valgt, at GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA skulle være blandt de nominerede til årets dyrepark – og altså også vinderen. De andre fire nominerende var Aalborg Zoo, Zoologisk Have i København, Knuthenborg Safaripark og Ree Park Safari.  


Udover nu at blive tildelt Børn i Byen prisen 2020 er GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA flere gange i de seneste år blevet kåret som Nordens bedste dyrepark af brugerne af den svenske rejseside barnsemester.se og som Danmarks bedste zoo og dyrepark hos DanCenter og Danland. 

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.