Dagens programI dag 10-20

Velkommen til Higgo og Rihanna

8. maj 2017

Velkommen til Higgo og Rihanna


Elever fra Givskud Skole har været på besøg for at give to nyfødte kameler navne. De mange forslag blev snævret ind, og de endelige navne blev fastlagt ved hjælp af en afstemning. I GIVSKUD ZOOs anlæg med kameler er der kommet to, små plyssede kalve til. Den ene er godt tre uger. Den anden er blot tre dage. Og i dag skal de have navne.
Cirka 40 elever fra Givskud Skoles 4., 5. og 6. klasser er  ankommet til parken - fulde af entusiasme og navneforslag. De skal hjælpe dyrepasser Francois Lemonnier med at vælge, hvad kamelerne skal hedde.

En lille han med H
Som traditionen i GIVSKUD ZOO foreskriver, skal kamelerne navngives ud fra deres mødres navne. Ungernes navne skal have samme forbogstav som mødrenes, fordi det gør det lettere at huske afstemning.  
I dette tilfælde skal den godt to uger gamle han-kalv hedde noget med H, for hans mor hedder Heidi.
Elevernes mange forslag bliver noteret på en tavle, og så vælger Francois Lemonnier de tre navne Higgo, Harry og Halfdan ud til afstemning blandt eleverne. Higgo vinder med et lille flertal.

En lille hun med R
Den tre dage gamle hun-kalv skal hedde noget med R, fordi hendes mor hedder Ruth. Også her kommer eleverne med en masse forslag, og dyrepasseren udvælger tre, Rosemary, Rihanna og Rosita. Her er det ikke engang nødvendigt med optælling ved afstemningen. Det store flertal er nemlig enige om, at kalven skal hedde Rihanna.
Og dyrepasser Francois Lemonnier er godt tilfreds med de nye navne;

- Eleverne var meget kreative og kom med en masse gode forslag. De fandt på nogle fine navne, så jeg siger mange tak for hjælpen.


Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.