Dagens programI dag 10-20

Stor ombygning i gang

5. november 2018

Stor ombygning i gang

Efteråret og sæsonlukningen betyder store flyttedag i GIVSKUD ZOO. Medarbejdere rykker til midlertidige skurvogne, mens billetsalgsbygningen og indkørslen til parken bygges om.


I uge 45 begynder det helt store flytteræs i GIVSKUD ZOO. Medarbejdere, der holder til i parkens billetsalgsbygning, skal over vinteren rykke til midlertidige kontorer i skurvogne, som er placeret på parkeringspladsen foran parken.
Det skal de, fordi billetsalgsbygningen skal ombygges. Derfor er der i ugerne op til selve udflytningen blevet pakket i flyttekasser, så inventar kan komme med over i skurvognene - og så arbejdet med at gøre klar til sæson 2019 kan fortsætte, mens byggeriet står på.

Et større anlægsarbejde
Udover at indretningen i billetsalgsbygningen bliver anderledes, bliver selve bygningen også udvidet. Der kommer flere kontorer, større og bedre faciliteter til gæster, og indgangene til parken udvides også, så der bliver flere indgange for gående. Samtidig optimeres indkørslen for gæster i bil. 

Arbejdet med byggeriet står på over vinteren, mens parken er lukket for gæster og forventes klar i begyndelsen af det nye år.

 

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.