Dagens programI dag 10-20

Solrigt høstmarked

26. september 2021

Solrigt høstmarked

Efterårets traditionelle høstmarked i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA var en stor succes med mange gæster og masser af sol.


Både lørdag den 25. og søndag den 26. september var der høstmarked i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, og begge dage var markedet velbesøgt.
Parkens gæster kunne opleve boderne, hvor lokale producenter bød på smagsprøver og fremviste fine produkter, blandt andet kunne man købe honning, blomsterløg og snaps med hjem. 
En kok og en jæger fortalte om lokale danske produkter, og mange gæster svingede forbi deres telte for at smage blandt andet røget kød og knækbrød med brændenældepesto.

Jellings Spillemandslaug sørgede for hyggelig stemning med musik hele weekenden. 
Givskud Zoos venner lavede foderbrædder og insekthoteller til den helt store guldmedalje.
Og for børnene var der masser af sjove aktiviteter med en halmlabyrint, de kunne løbe rundt på. De kunne presse æblesaft, kværne korn til mel og prøve at malke. 

- Alt i alt har det været et godt marked, og der har været godt med liv på markedspladsen begge dage. Vi har også været heldige, for både sol og temperatur har været med os her i weekenden. Mange gæster har købt lidt ind i boderne, og smagsprøverne er gået som varmt brød.  Så det må siges at have været en succes, og vi må se, om vi skal gentage det til næste år, siger biolog og tovholder på arrangementet, Lasse Stærdal Simonsen. 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.