Dagens programI dag 10-20

Sæson 50 er dyttet i gang

13. april 2019

Sæson 50 er dyttet i gang

Til lyden af bilhorn åbnede GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA parkens porte for 50. gang og bød dermed gæster indenfor til jubilæumssæsonen.


Direktør Richard Østerballe skød gang i fælles dytten med bilhorn for at skyde sæson nr. 50 i gang i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Og kl. 10.00 åbnede parkens porte, så bilerne kunne begynde at trille ind i parken.

Åbningsdagen markeres med en særlig event for at markere, at det er en helt særlig sæson, der skydes i gang, nemlig parkens jubilæumssæson.
Ved eventen optræder Paw Patrol, der uddeles flag til børn, som senere kan bytte dem til gratis is, børn kan blive ansigtsmalet, der skal holdes taler, og parkens nye handicapgynger og legetårn, det ni meter høje Skywalk, bliver indviet.

Bjørneanlæg indvies til august
I forbindelse med jubilæumssæsonen er en ny – og længe ønsket art – rykket ind i parken, nemlig brillebjørne. De skal holde til i det, der bliver Europas største anlæg til brillebjørne. 
På grund af karantæne og færdiggørelse af anlæg bliver det først muligt at opleve bjørnene fra påsken. Her lukkes de ud i den del af anlægget, der først er færdiggjort.
Håndværkerne arbejder videre på anlægget over foråret og sommeren, og så vil det blive officielt indviet, når GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA markerer sit runde hjørne med festdag søndag den 11. august.  

 

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.