Dagens programI dag 10-20

Så har odderungerne fået navne

24. februar 2019

Så har odderungerne fået navne

I vinterferien fik gæster i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA mulighed for at give deres bud på, hvad parkens fire odderunger skal hedde. Nu er navnene udvalgt.


Over 1.000 gæster kom med deres bud på, hvad de fire odderunger i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA skal hedde, da det i vinterferien var muligt at notere navneforslag i kæmpeoddernes anlæg.
Det var kæmpeoddernes faste dyrepasser Francois Lemonnier , der havde valgt at lade gæsterne byde ind med gode navne til kuldet, der kom til verden den 1. november 2018.

- Det er altid sjovt at se vores gæsters bud, og vi er rigtig glade for, at så mange ville deltage. Der kom mange gode forslag, mange humoristiske, og så havde en del børn også foreslået deres eget navn, så det var sødt, siger dyrepasseren.

Alle forslag er nu blevet gennemgået, og der blev udvalgt fire navne, som passer med kæmpeoddernes oprindelsessted, nemlig Sydamerika.

De to hanner kom til at hedde Rio og Salvador. De to hunner har fået navnene Brazilia og Samba.  

 

 

 

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.