Dagens programI dag 10-20

Så er sæson 2021 i gang

27. marts 2021

Så er sæson 2021 i gang

Åbningen og gæsters ankomst til parken er markant anderledes i 2021 end i hele parkens historie. Alligevel forventer GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs direktør en ganske pæn sæson.


Alt er langt fra, som det plejer at være denne åbningsdag i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, lørdag den 27. marts 2021. Ude foran indgangen og ved indkørslen til parken er der opsat hvide telte, hvor medarbejdere skal tjekke, om gæster medbringer negative COVID-19-test og ID. Medarbejdere bærer mundbind og visir – eller står bag plexiglasplader indenfor. Indendørs dyreanlæg, udstillinger og servicefaciliteter må ikke være åbne. Og restriktionerne med ekstra god hygiejne, rengøring, afstandskrav fortsætter fra 2020 og ind i 2021. 

- Denne åbning må siges at være den mest specielle, vi nogensinde har haft. Det er ærgerligt, at pandemien fortsat har så fast et greb om verden, at der fortsat er alle disse restriktioner. Og der vil nok gå en rum tid, før myndighederne giver os lov til at slække på dem. Men det er desværre, sådan det er – vi skal efterleve kravene, og vi håber bare, at gæster viser forståelse for dette, siger direktør i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Richard Østerballe. 

Satser på danske gæster
Selvom åbningsdagen er mere stille, end åbningsdage plejer at være, er direktøren dog optimistisk i forhold til sæsonen;

- Mange har lært at leve med retningslinjerne om god hygiejne og afstand. Og så tror jeg, at mange trænger til at komme ud og opleve noget. Og det kan gøres på forsvarlig vis her i parken, fordi vi er udendørs, og vi har så god plads. Så jeg tror egentlig, at mange danskere vil kigge forbi i år. Især fordi vi også har mange nyheder som et nyt ishus, nye dinosaurer, nye handicaplegeredskaber og åbning af et pingvinanlæg senere på sæsonen, siger direktøren og tilføjer:

- Dog skal vi nok forvente en markant nedgang i antallet af udenlandske gæster på samme måde som sidste år, nu hvor vi igen har lukkede grænser, og der er krav om karantæne. Da mange danskere formentlig ikke vil rejse ud af landet i år, håber vi, at de i stedet vil komme forbi parken. Vi er i hvert fald klar til at give gæsterne en vildt, god dag, og vi er glade for, at sæsonen endelig er i gang. 


 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.