Dagens programI dag 10-20

Rigtig godt nytår

31. december 2020

Rigtig godt nytår

2020 har været den nok mest specielle sæson nogensinde. Nu ser vi frem mod 2021 med mange nyheder i støbeskeen.  


GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA fik en utrolig svær opstart i foråret 2020, hvor COVID-19 ramte Danmark, og mange ting lukkede ned. Parken måtte holde lukket i næsten to måneder, hvilket kostede mange tusinde gæster og mange millioner i tabt omsætning.
Trods den svære opstart er vi dog kommet stærkt gennem året takket være stor hjælp fra Vejle Kommune, fra staten, fra fonde samt støtte fra mange virksomheder og private. Tusind tak for det.

At vi kommer så stærkt gennem året betyder også, at vi har kunnet igangsætte mange projekter og tage fat på opgaver, som vi ellers lagde på hylden, da COVID-19 krisen gjorde sin indtog.

Det betyder, at vi i 2021 kan præsentere et helt nyt pingvinanlæg i det område, hvor der hidtil har gået kameler. Vores Safari Shop bliver udvidet. Der kommer flere legeredskaber til børn med funktionsnedsættelse. Der opstilles fire rygekabiner i parken. Nogle af vores dinosaurer bliver udskiftet. Vi anlægger en såkaldt Verdensmålspark med fokus på en bæredygtig verden. Og endelig bygger vi et Babycare Center, hvor familier med småfolk kan hvile, amme og pusle om deres baby.

Så foruden alle de spændende oplevelser vi har i forvejen i parken, så bliver 2021 også et år med mange nyheder i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, og vi glæder os til at se alle vore gæster igen. Og så håber vi, at 2021 bliver et år, hvor vi alle igen kan ånde lettet op og vende tilbage til en mere normal hverdag.

Rigtig godt nytår.

Direktør Richard Østerballe

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.