Åbent i dag: 10-17

Parken slap billigt fra storm

30. januar 2022
Maliks rasen i weekenden skabte mange skader rundt om i Danmark. Også i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, men samlet set er parken dog sluppet billigt fra stormvejret.

Oprydningen er i gang i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, efter stormen Malik gjorde sit indtog i Danmarks i weekenden. Heldigvis er skaderne dog ikke så omfattende, som man kunne frygte.

- Vi er ikke gået ram forbi, men vi er dog sluppet nogenlunde billigt fra stormen. Vi har en del knækkede grene rundt om i parken, så de ligger ind over stier og veje. Nogle træer er væltet, og det samme er en del skilte og tomme affaldsbeholdere. Men der er ikke skete større skader inde i parkområdet, og der er heldigvis ikke sket skader på dyreanlæg og bygninger, fortæller formidlings- og marketingchef i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Morten Hechmann Andersen, og tilføjer:

- Dog er en del træer kollapset i vores skovområde bag parken. Her er godt en tredjedel af træerne væltet under stormen. Det er selvfølgelig ærgerligt, men i det store perspektiv er det jo ikke så galt, når man hører om, hvad der ellers er sket af skader rundt om i Danmark.  

Arbejdet med at rydde op kræver hjælp fra store maskiner, som skal løfte og fjerne de store stammer, der ikke kunne stå imod Malik. Al det knækkede træ skal indsamles og hugges op til brænde.
Og parkens personale indsamler også de skilte, der er knækket af og blæst rundt.

- Vi mangler faktisk et par stykker, som vi ikke kan finde lige nu. Så hvis man finder et skilt her fra parken i sin baghave, må man gerne lige kontakte os, så vi kan hente det, smiler Morten Hechmann Andersen.  

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Event: Hunde i zoo 2024
16. april 2024
Mød voksne hunde og små hvalpe, oplev actionfyldte demonstrationer og hør hundeeksperter fortælle, n…
Verdensmålsarena skal overdækkes
15. april 2024
Et større anlægsarbejde er netop gået i gang i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Parkens Verdensmålarena skal…
Fotograf skildrer GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA i ny bog
11. april 2024
Som fotograf Mette Mørk selv udtrykker det, forsøger man at suge det hele til sig, når man besøger G…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.