Dagens programI dag 10-18

Parken slap billigt fra storm

30. januar 2022

Parken slap billigt fra storm

Maliks rasen i weekenden skabte mange skader rundt om i Danmark. Også i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, men samlet set er parken dog sluppet billigt fra stormvejret.


Oprydningen er i gang i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, efter stormen Malik gjorde sit indtog i Danmarks i weekenden. Heldigvis er skaderne dog ikke så omfattende, som man kunne frygte.

- Vi er ikke gået ram forbi, men vi er dog sluppet nogenlunde billigt fra stormen. Vi har en del knækkede grene rundt om i parken, så de ligger ind over stier og veje. Nogle træer er væltet, og det samme er en del skilte og tomme affaldsbeholdere. Men der er ikke skete større skader inde i parkområdet, og der er heldigvis ikke sket skader på dyreanlæg og bygninger, fortæller formidlings- og marketingchef i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Morten Hechmann Andersen, og tilføjer:

- Dog er en del træer kollapset i vores skovområde bag parken. Her er godt en tredjedel af træerne væltet under stormen. Det er selvfølgelig ærgerligt, men i det store perspektiv er det jo ikke så galt, når man hører om, hvad der ellers er sket af skader rundt om i Danmark.  

Arbejdet med at rydde op kræver hjælp fra store maskiner, som skal løfte og fjerne de store stammer, der ikke kunne stå imod Malik. Al det knækkede træ skal indsamles og hugges op til brænde.
Og parkens personale indsamler også de skilte, der er knækket af og blæst rundt.

- Vi mangler faktisk et par stykker, som vi ikke kan finde lige nu. Så hvis man finder et skilt her fra parken i sin baghave, må man gerne lige kontakte os, så vi kan hente det, smiler Morten Hechmann Andersen.  

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.