Dagens programI dag 10-20

Nye hyggemøbler i parken

24. juni 2021

Nye hyggemøbler i parken

For at give gæsterne flere muligheder for et pusterum har GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA opstillet nye bæredygtige møbler.


Sommeren igennem kan gæster i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA glæde sig til en hyggestund i nyerhvervede møbler. De kaldes Timbernest og Timberlounge, og de opstilles rundt om i parken. 

- Det passer rigtig godt med vores formål og mission. Vi vil gerne tilbyde vores gæster gode oplevelser i rekreative omgivelser, og vi arbejder på at indføre endnu flere bæredygtige produkter. Så de nye møbler passer perfekt her i parken, siger parkens servicechef Nicklas Ottosson Kanstrup.

En bæredygtig dansk virksomhed
De nye typer møbler, som gæster kan slænge sig i, kommer fra det danske firma Timbernest.  

- Det er en dansk virksomhed, som går meget op i bæredygtighed. De bruger kun træ fra Danmark, og for hvert træt de bruger, planter de to nye. Desuden genbruger firmaet materiale fra brugte produkter, som skal skiftes ud, fortæller servicechefen.

Hygge for hele familien
De nye møbler kan vippe lidt, og Nicklas Ottosson Kanstrup håber, at både unge og ældre vil få stor fornøjelse af dem:
 
- Det er meningen, at de giver plads til socialt samvær en anderledes måde. Vi håber, at de sjove nye møbler vil skabe små pusterum i parken, hvor man kan sætte sig ned og få en snak om de dyr, man mødt, og de oplevelser man haft.

De nye møbler bliver i første omgang placeret ved området Inspiratorium mellem P2 og P3, ved siden af restauranten Jacobs Spisehus på P3, i dinosaurlejren på P2 og ved vandrerhjemmet GIVSKUD ZOO - HOSTEL.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.