Dagens programI dag 10-20

Ny løveudstilling

3. juni 2016

Ny løveudstilling


Fra i dag kan gæster der besøger GIVSKUD ZOO blive meget klogere på løver. For første gang i GIVSKUD ZOOS historie kan parken præsentere en stor og spændende løveudstilling. Den vises i forbindelse med et stort nyt 20 meter langt glasindkig, så man kan stå ansigt til ansigt med de store katte, kun adskilt af en glasrude.


Udstillingen formidler mange forskellige sider af løvernes liv. "Det er hårdt at være løve på savannen i Afrika, specielt hvis man er en løveunge af hankøn." siger direktør Richard Østerballe. "Der er mange farer, som lurer på ungerne, og 80 % af alle hanunger dør, inden de bliver to år" fortsætter Richard Østerballe. "Derfor har vi lavet et ulykkeshjul, hvor gæsterne kan dreje på hjulet, og se hvor længe de ville have levet, hvis de var en løveunge på savannen i Afrika. Samtidigt kan de lære om de trusler, ungerne står over for." slutter Richard Østerballe.   

Man kan også se kranier fra forhistoriske løver, både den europæiske huleløve og den største af alle løver den amerikanske huleløve.  

Kom og se udstillingen, og oplev løverne på nærmeste hold.

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.