Dagens programI dag 10-20

Nu kan gæster møde parkens pingviner

1. juli 2021

Nu kan gæster møde parkens pingviner

Byggeriet af GIVSKUD ZOO - ZOTOOPIAs nye store pingvinanlæg er blevet forsinket, så parken åbner nu et midlertidigt anlæg. Dermed kan gæster alligevel møde de nye humboldtpingviner hen over sommeren. 


Fra i dag torsdag den 1. juli 2021 kan gæster i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA møde parkens humboldtpingviner. Dog ikke på den måde, det først var tiltænkt.


Byggeriet af det nye store pingvinanlæg i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA er blevet ramt af en række forsinkelser og udfordringer, der gør, at byggeriet er trukket i langdrag, og fortsat står på. Dermed er der heller ikke en endelig dato for åbningen. 

- Det er rigtigt ærgerligt, at vi desværre ikke har byggeriet færdigt endnu, som vi først havde planlagt. Da vi rigtig gerne vil tilbyde vore gæster den oplevelse, der er, at se pingvinerne og da vi allerede har modtaget de første pingviner, laver vi nu en midlertidig løsning, så gæster vil kunne se dem i sommerferien, fortæller direktør i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, Richard Østerballe. 

Den midlertidige løsning er parkens fritflyveanlæg, der tidligere husede flamingoer, som ligger ved området P3. Det er et overdækket anlæg med en lille dam og mulighed for gennemgang.
Her vil gæster kunne gå ind igennem og møde de første pingvinger, som parken har modtaget fra andre zooogiske haver. 

- Det er klart, at vi glæder os til at få pingvinerne over i det store anlæg. Og vi glæder os til at forøge flokken, fordi vi lige nu ikke har så mange, som der kommer til at være i det færdige anlæg. Men med denne åbning af det midlertidige anlæg prøver vi både at imødekomme gæsternes ønske om at se pingvinerne, og samtidig er det også god aktivering af pingvinerne at få tættere kontakt med gæsterne, siger direktøren.

Etableringen af det nye pingvinanlæg i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA fortsætter med fuld fart, men det ventes desværre først at kunne åbne engang efter sommerferien.   

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.