Dagens programI dag 10-18

Nu er sæson 2022 skudt i gang

2. april 2022

Nu er sæson 2022 skudt i gang

Traditionen tro har GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs direktør Richard Østerballe været med til at åbne parkens porte på sæsonens første åbningsdag.


Biler begyndte at trille ind i indkørselsbanerne til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA allerede fra morgenstunden, så mange gæster var klar til at komme på besøg i parken.

Kl. 10.00 i flot solskin åbnede direktør Richard Østerballe portene op og lod sæsonens første gæster få adgang til parken. Og det var en glad direktør, der kunne byde velkommen;

- Det er første sæson siden 2020, hvor vi åbner, uden at corona har dikteret noget i forhold til adgangskontrol, begrænsning af antal ved forsamlinger og andre restriktioner som for eksempel brug af mundbind og visir. Så vi håber, at denne sæson bliver normal og selvfølgelig med et flot besøgstal. Vi har aldrig før haft så mange årskortholdere og trofaste gæster som nu, og vi glæder os til at byde både dem og andre danskere og turister velkommen i parken.

Årets helt store nyhed, Europas største pingvinanlæg, har ladet vente lidt på sig. Det skulle nemlig være åbnet i 2021, men her satte corona, restriktioner og usikkerhed om økonomi en midlertidig stopper for byggeriet.

Men denne lørdag den 2. april 2022 bliver anlægget endelig indviet ved direktøren selv. Til den officielle indvielse får han selskab af 1. viceborgmester i Vejle Kommune og bestyrelsesmedlem i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Dan Arnløv Jørgensen.
Indvielsen foregår ved pingvinanlægget ved området P1 kl. 11.00.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.