Dagens programI dag 10-20

Navn er valgt til gorillaunge

13. marts 2020

Navn er valgt til gorillaunge

Efter en afstemning på facebook er det afgjort, at GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs nye gorillaunge skal hedde Kijani.


I løbet af denne uge har brugere på GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs facebookside kunnet hjælpe med at vælge navnet til den gorillaunge, der blev født i begyndelsen af februar.
Der blev valgt to navne, som ville passe til den lille han, og de udvalgte navne tog udgangspunkt i Afrika, så de passede med det område, hvor gorillaerne stammer fra.
Kijani, som betyder kriger - og Ngozi, som betyder velsignelse.

Allerede fra afstemningens begyndelse dannede der sig et tydeligt billede af, hvilket navn brugerne foretrak, nemlig Kijani.
Ved afstemningens afslutning fredag morgen, havde over 3.000 facebookbrugere deltaget i afstemningen. Det store flertal – cirka 2.000 facebookbrugere svarende til 63 % - foretrak Kijani, så det hedder Minnies unge nu.  

Udover Kijani og mor Minnie kan man også møde sølvryggen Kipenzi, den unge han Yeba, hunnerne Mawenzi, Kahla og Chuma samt dennes unge, den to årige han Nuru i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.