Dagens programI dag 10-20

Nabiha faldt for næsehornene

14. juli 2017

Nabiha faldt for næsehornene

Sangerinden Nabiha fik hilst på alle næsehornene i GIVSKUD ZOO - her er det Inger.  

Under et besøg i GIVSKUD ZOO fik sangerinden Nabiha mulighed for at møde parkens fem næsehorn. Og som så mange andre før hende faldt Nabiha for de store blide kæmper. - Hvor er de bare store og smukke. Det er jo helt vildt. Og meget rolige.

Sangerinden Nabiha var meget begejstret for at møde GIVSKUD ZOOs fem næsehorn.
Hun gæstede parken fredag formiddag for at deltage i P4s live radioprogram Take Off, der blev sendt fra terrassen ved spisestedet Baobab. Og i den forbindelse fik hun mulighed for at kigge en tur ind i næsehornsstalden, hvor dyrepasser Thomas Kolbæk fortalte om de store dyr.

Har skrevet sang om næsehorn
Nabiha har aldrig været så tæt på næsehorn før. Men faktisk har hun skrevet en sang om dem, fortæller hun under besøget i stalden.

- Det var en af mine første sange, som jeg skrev hjemme i min mors sofa. Den handlede om et næsehorn, som ingen gad at være venner med. Og så ender det med, at den smadrer en hel landsby, griner sangerinden og tilføjer, at de jo er helt modsat og meget rolige i virkeligheden.

Fodrede med æbler
Under besøget i stalden fik Nabiha lov til at give dyrene æbler, og det var populært. Næsehornene suger nærmest æblerne ind. Og det skorter ikke på mundvand. Så det blev en underholdende oplevelse for sangerinden.

- Det er helt sindssygt. Det skal I prøve, griner Nabiha til sine musikere, da næsehornet Samia har suget endnu et æble ind.

Det blev til et par kilo æbler til næsehornene, før Nabiha forlod stalden for at deltage i P4s radioprogram. Og da hun blev interviewet, var der også flotte ord fra sangerinden om både næsehornene og GIVSKUD ZOO; 

- Jeg er meget imponeret. Jeg har allerede spurgt, om de mangler noget arbejdskraft.
Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.