Åbent i dag: 10-17

Mød GIVSKUD ZOOs nyeste beboere

31. maj 2016
I weekenden d. 28 og /29. maj kunne de første gæster se GIVSKUD ZOOs ny-indflyttede abeart i anlægget overfor elefanterne. De 3 nye aber ankom til parken for ca. 14 dage siden og er af arten sulawesimakak.

GIVSKUD ZOO har i første omgang importeret tre sulawesimakakker - to hunner og én han. De to hunner hedder Sami og Melfi er hhv. 6 og 7 år gamle og kommer fra Newquay Zoo i England. Hannen hedder Takuya, er 10 år gammel og kommer fra Zoo Vivarium Darmstadt i Tyskland. De 3 aber blev i første om gang introduceret til hinanden i det tidligere chimpanseanlæg, men blev sidste uge flyttet ned i den renoverede stald på P1.

 

I første omgang har det det dog kun været hannen, der har været ude i det nye anlæg. De 3 aber er stadig ikke helt trygge ved hinanden, så derfor har han fået lov til at inspicere udendørsanlægget først. Men vi forventer, at hunnerne inden længe kommer med ud. Takuya virkede meget rolig ved mødet med det nye anlæg. Han traskede roligt rundt på øerne, mens han fangede insekter og spiste lidt af bevoksningen.

 

Med tiden håber vi at bygge en stor flok af sulawasimakakker op - en flok som på sigt skal flytte ind i en renoveret version af det gamle chimpanseanlæg.

 

Læs mere om sulawesimakakkerne og parkens andre dyr her.

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Event: Hunde i zoo 2024
16. april 2024
Mød voksne hunde og små hvalpe, oplev actionfyldte demonstrationer og hør hundeeksperter fortælle, n…
Verdensmålsarena skal overdækkes
15. april 2024
Et større anlægsarbejde er netop gået i gang i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Parkens Verdensmålarena skal…
Fotograf skildrer GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA i ny bog
11. april 2024
Som fotograf Mette Mørk selv udtrykker det, forsøger man at suge det hele til sig, når man besøger G…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.