Åbent i dag: 10-17

Masser af sjove sommeraktiviteter

28. juni 2021
Sommerferien er begyndt for mange, og det betyder, at der bliver skruet op for de sjove aktiviteter i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.

Traditionen tro er åbningstiderne udvidet, så det sommeren igennem er muligt at besøge parken helt frem til kl. 20.00 om aftenen. 
Samtidig er dagsprogrammet spækket med sjove og lærerige aktiviteter, hvor gæster kan møde parkens dygtige formidlere og dyrepassere, der fortæller om og fodrer dyrene. Blandt andet kan gæster se gorillaerne blive fodret, selv hjælpe med at fodre kameler, og man ovenikøbet møde parkens egen helt levende Tyrannosaurus rex Lille T., som selvfølgelig også skal fodres med en bamse. 

Hver dag er det muligt at sige godmorgen til dyrene, inden parken åbner. Der er nemlig Godmorgen Zoo, hvor gæster kan tage med på tur til udvalgte stalde og anlæg og møde dyrene sammen med parkens guider. Derefter kan de tage på oplevelse i parken på egen hånd. 

Og endelig kan man få den helt unikke oplevelse af overnatte i parken i den afrikanske teltlejr Bomaen. Her kan man hygge på bålpladsen om aftenen efter en masse spændende oplevelser dagen igennem - og så kan man være heldig at vågne op til løvebrøl. 

Programmet over aktiviteter i parken opdateres dagligt og kan ses her.

 

 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Pingvinerne har lagt æg
24. april 2024
Der er forår i luften i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs store humboldtpingvinanlæg; flere har dannet par, og nogle har…
GIVSKUD ZOO får ny direktør til maj
23. april 2024
Maj 2024 bliver en skelsættende måned for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA; parkens nuværende direktør Richard…
Så er odderunger navngivet
22. april 2024
De to kæmpeodderunger, der blev født nytårsaften 2023, har nu fået navne.
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.