Dagens programI dag 10-20

Masser af sjove sommeraktiviteter

28. juni 2021

Masser af sjove sommeraktiviteter

Sommerferien er begyndt for mange, og det betyder, at der bliver skruet op for de sjove aktiviteter i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. 


Traditionen tro er åbningstiderne udvidet, så det sommeren igennem er muligt at besøge parken helt frem til kl. 20.00 om aftenen. 
Samtidig er dagsprogrammet spækket med sjove og lærerige aktiviteter, hvor gæster kan møde parkens dygtige formidlere og dyrepassere, der fortæller om og fodrer dyrene. Blandt andet kan gæster se gorillaerne blive fodret, selv hjælpe med at fodre kameler, og man ovenikøbet møde parkens egen helt levende Tyrannosaurus rex Lille T., som selvfølgelig også skal fodres med en bamse. 

Hver dag er det muligt at sige godmorgen til dyrene, inden parken åbner. Der er nemlig Go'morgen Zoo, hvor gæster kan tage med på tur til udvalgte stalde og anlæg og møde dyrene sammen med parkens guider. Derefter kan de tage på oplevelse i parken på egen hånd. 

Og endelig kan man få den helt unikke oplevelse af overnatte i parken i den afrikanske teltlejr Bomaen. Her kan man hygge på bålpladsen om aftenen efter en masse spændende oplevelser dagen igennem - og så kan man være heldig at vågne op til løvebrøl. 

Programmet over aktiviteter i parken opdateres dagligt og kan ses her.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.