Dagens programI dag 10-20

Krav om mundbind i safaribusserne

19. august 2020

Krav om mundbind i safaribusserne

Nye regler betyder, at alle passagerer, der kører med GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs safaribusser fra i dag den 19. august 2020 skal benytte mundbind under turen. 


Mundbindet skal benyttes både ved parkens specialture som for eksempel årskortture og Go'morgen Zoo-ture samt ved de daglige afgange på guidede ture med safaribussen. 
Vi anbefaler gæster at medbringe mundbind hjemmefra. Det er dog muligt at købe mundbind i parkens Billetsalg, og parkens guider kan også hjælpe med at sørge for mundbind.  

Ifølge Sundhedsstyrelsen er nogle grupper undtaget fra kravet om at bære mundbind i kollektiv transport. Således skriver styrelsen på sin hjemmeside: 

Børn op til 12 år behøver ikke bære mundbind.

Personer med vejrtrækningsbesvær, nedsat bevidsthedsniveau, eller personer med fysiske eller mentale svækkelser, som gør, at de ikke selv kan fjerne mundbindet, skal ikke bære mundbind.

Mundbind skal fjernes, hvis bæreren får svære gener og ubehag, som f.eks. vejrtrækningsbesvær, kvælningsfornemmelser m.v.

Mundbind kan fjernes, hvis man har brug for at spise eller drikke, indtage medicin, ved samtale med personer der mundaflæser osv.

Mundbind kan fjernes, hvis politiet skal foretage identifikation.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.