Dagens programI dag 10-20

Krav om coronapas fjernes

29. juli 2021

Siden sæsonåbningen i foråret har gæster mødt disse test-telte foran parken. De fjernes fra den 1. august 2021.
Siden sæsonåbningen i foråret har gæster mødt disse test-telte foran parken. De fjernes fra den 1. august 2021.

På søndag den 1. august 2021 blev kravet om fremvisning af coronapas i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA fjernet. Dermed kan gæster igen besøge parken uden at skulle fremvise coronapas eller dokumentation for fritagelse for test. 


Det har i de seneste måneder været et krav fra de danske myndigheder, at alle gæster i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA skulle vise coronapas, negativ COVID-19 test eller dokumentation for overstået smitte for at få adgang til parken. Dog med undtagelse af de gæster, som var fritaget for kravet, som i stedet har skullet fremvise dokumentation for dette. 
På søndag fjernes myndighedernes krav helt, således at der ikke længere er kontrol af coronapas ved parkens indgang. Det vil fortsat være påkrævet at fremvise coronapas, hvis man ønsker at spise indendørs på parkens restaturant Jacobs Spisehus.    
Samtidig lempes arealkrav i indendørs lokaler, hvor gæster står op. 
Reglen om brug af mundbind gælder fortsat for gæster, der står op i parkens safaribusser - foreløbig indtil den 1. september.
Samtidig henstiller vi fortsat til almindelige smitteforebyggende foranstaltninger så som brug af håndsprit, hyppig håndvask og afstand til andre gæster.

 

Vi glæder os til at byde velkommen i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.