Dagens programI dag 10-20

Kompensation til årskortholdere

10. marts 2021

Kompensation til årskortholdere

På grund af COVID-19 pålagde regeringen GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA at holde lukket i vinterferien 2021, og det var derfor desværre ikke muligt at besøge parken som ventet mellem den 13. og 21. februar. 
Har du årskort eller kulturårskort til parken, som var gyldigt i denne periode, får du kompensation for de uventede ni lukkedage. 


Dit årskort eller kulturårskort forlænges med ni dage ud fra den oprindelige udløbsdato på kortet.
Du kan ikke selv vælge, hvornår de ni ekstra gyldighedsdage skal ligge - de tilføjes i forlængelse af årskortets oprindelige gyldighedsperiode. 

Hvis dit kort udløber mellem den 13. februar og 26. marts 2021, skal du henvende dig i parkens Billetsalg ved personligt fremmøde. Så forlænger vi gyldigheden på dit årskort med ni dage fra den 27. marts 2021.

Hvis dit kort udløber i perioden 27. marts til 22. oktober 2021, skal du ikke foretage dig noget - her forlænges kortet automatisk med ni dage.

Hvis dit kort udløber efter den 23. oktober 2021, skal du henvende dig i parkens Billetsalg ved personligt fremmøde. Så forlænger vi gyldigheden på dit årskort med ni dage i slutningen af sæson 2021 og starten af sæson 2022.

Hvis du har et fysisk årskort, kan du få printet et nyt årskort ved henvendelse i vores Billetsalg.
Har du digitalt årskort, kan du logge ind på kortet og se den nye udløbsdato. Bemærk at der kan gå lidt tid, før forlængelsen kan ses. 

Vi beder dig om ikke at ringe og skrive til vores Billetsalg for at få tilrettet datoen, da vi kun kan tilrette udløbsdatoen, når du besøger parken.

Vi glæder os til at se jer igen, når vi slår portene op til sæson 2021 lørdag den 27. marts kl. 10.00. På gensyn i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.