Dagens programI dag 10-17

Khala er faldet godt til

29. september 2016

Khala er faldet godt til


GIVSKUD ZOOs nye hungorilla, Khala, er faldet godt til i gorillaflokken. Både hun og lederhannen Kipenzi har opført sig "helt efter bogen".Da Khala ankom fra Frankrig, fik hun først et par dage alene, så hun kunne falde til ro efter køreturen. Dernæst blev hun introduceret til lederhannen Kipenzi.
- Heldigvis gjorde Khala præcis som en hungorilla skal, fortæller dyrepasser Tina Frisk, hun viste interesse for lederhannen, men viste også respekt. Og Kipenzi opførte sig også eksemplarisk. Han viste hende, hvem der bestemmer, men var også rolig.


Khala introduceres til flokken
Næste skridt i introduktionen var at lukke Yeba på 4 år og hans mor, Chuma, sammen med de to. Hungorillaer har ikke nogen interesse i, at der kommer en ny hun ind i flokken, så den nyankomne har brug for beskyttelse i starten. 
- Det leverede Kipenzi også på fineste vis, fortæller Tina Frisk smilende, så også det møde gik fint. 
Især 4-årige Yeba var fra starten meget interesseret i Khala. 
- Vi håbede, at de to kunne få glæde af hinanden, og det ser heldigvis ud til at ske, siger Tina Frisk. De ligger allerede ind imellem og sover sammen. 
Sidste skridt i introduktion var at lukke Minnie og lille Bomani på 3 måneder sammen med de øvrige. Også dette gik godt, og hele flokken kan nu ses af gæsterne både inde og ude.


Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.