Dagens programI dag 10-20

Indendørs anlæg genåbner

21. maj 2021

Indendørs anlæg genåbner

Den politiske beslutning om at lempe på forsamlingsforbud og restriktioner i forbindelse med COVID-19 betyder, at flere dyreanlæg og aktiviteter i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA nu genåbner, og safaribusserne kører igen.


Det er igen muligt op opleve GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs gorillaflok, når de søger ly i indeanlægget.
Gæster kan også lægge vejen forbi de sydamerikanske kæmpeoddere, efter de i de seneste måneder kun sparsomt har kunne opleves ude på grund af det kolde vejr.
Familier kan benytte det nye Babycare Center i parken, hvor de kan tage et pusterum.
Og flere særudstillinger er genåbnet, så nu kan gæster igen besøge PlastikPlaneten og Dødens Hytte.

Flere indendørs anlæg, udstillinger og aktiviteter har ellers været lukkede siden parkens sæsonåbning i slutningen i marts på grund af myndighedernes restriktioner i forhold til COVID-19. Men den 21. maj blev en skæringsdato for genåbning af en del af parkens tilbud.

Også parkens safaribusser, som ellers har holdt stille på grund af forsamlingsforbuddet, ruller nu igen, så gæster uden bil kan tage med på køretur ad parkens savannerute og ind i løveanlægget.

Og endelig betyder det lempede forsamlingsforbud indendørs, at parken igen kan gennemføre særlige ture bag kulisserne for både endagsgæster og indehavere af årskort og kulturårskort.

Trods genåbningen er der fortsat visse COVID-19 restriktioner, der gælder i parken; gæster over 15 år skal fortsat vise dokumentation for påbegyndt vaccineforløb eller en negativ COVID-19 test, der skal bæres mundbind indendørs, og regler om god hygiejne samt afstand til andre skal overholdes.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.