Dagens programI dag 10-20

Hjælp os med at blive Årets Dyrepark 2021

16. august 2021

Hjælp os med at blive Årets Dyrepark 2021

For 11. år i træk uddeles Børn i byen Prisen. Igen i år er GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA nomineret i kategorien Årets Dyrepark 2021, efter parken vandt titlen i 2020. Og du kan hjælpe med at hive titlen hjem, samtidig med at du deltager i lodtrækningen om fine præmier.


Sidste år blev GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA kåret som Årets Dyrepark 2020, da Børn i Byen-prisen blev uddelt. Igen i år er parken med i opløbet om at modtage titlen, da brugerne af hjemmesiden Børn i byen har nomineret GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA som en af de fem finalister. 
I år har mere end 3.000 brugere stemt på, hvem de mener, bør nomineres i de forskellige kategorier. 

- Vi er utrolig glade for, at vi igen i år er med i opløbet, efter vi var så heldige at modtage prisen sidste år. Det er et kæmpe skulderklap, og det viser, at mange er glade for at komme her. Og det er essentielt for os - at vores gæster har en god oplevelse her i parken, siger formidlings- og marketingchef Morten Hechmann Andersen.


Brugerne skal vælger vinderne

Nu, hvor det er offentliggjort, hvem brugerne har nomineret, er det også op til brugerne at afgøre, hvem der skal kåres i de forskellige kategorier.
I alt er der 17 kategorier, hvor altså GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA kan blive kåret som Årets Dyrepark 2021.

Afstemningen foregår via Børn i byens hjemmeside fra den 16. august til og med onsdag den 10. november 2021 kl. 12.00, hvor der lukkes for afstemningen.
Søndag den 21. november 2021 er der prisoverrækkelse og fest i samarbejde med Dansk Arkitektur Center. 

Hvis du synes, at GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA fortjener prisen, kan du stemme på parken. Du deltager samtidig i konkurrencen om fine præmier, som udloddes af Børn i byen. 

Stem her


Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.